Finn beste eiendomsmegler for Årnes

Trenger du en megler i Årnes? Les videre for vår oversikt over de beste eiendomsmeglerne i Årnes i 2021, samt de ulike meglerbyråene som holder til her. Fyll inn skjemaet på siden og bli matchet med dyktige eiendomsmeglere som kan hjelpe deg med din sak.

Få 3 tilbud

DNB Eiendom Årnes

Kontoret til DNB Eiendom Årnes ligger i Jernbanegata i Årnes sentrum, rett ved Årnes stasjon og ikke langt fra Glomma. Meglerteamet er allsidig og består av engasjerte eiendomsmeglere med god lokalkunnskap og lang erfaring med boligsalg i området.

 • Stiftet i 2016
 • 3 ansatte
 • Jernbanegata 7, 2150 Årnes

Aktiv Årnes

Du finner kontoret til Aktiv Århus i Rådhusgata i Årnes sentrum, rett i nærheten av Nes bibliotek og AMFI Årnes. Eiendomsmeglerne er oppvokste og bor fortsatt i Romerike, og de har derfor svært god lokalkunnskap.

 • Stiftet i 1999
 • 21 ansatte
 • Rådhusgata 10, 2150 Årnes

Eiendomsmegler 1 Årnes

Kontoret til Eiendomsmegler 1 finner du i Årnes sentrum i Jernbanegata, ikke langt fra AMFI Årnes. Kontoret er en del av EiendomsMegler 1-alliansen som er en av Norges største innen meglertjenester.

 • Stiftet i 2012
 • 5 ansatte
 • Jernbanegata 12, 2150 Årnes

Eie Ullensaker

Eie Ullensaker ligger sentralt plassert i Kløfta sentrum, like overfor togstasjonen. De holder til i det flotte bygget Finsengården sammen med Advokatfirmaet Carlberg.

 • Stiftet i 1997
 • 4 ansatte
 • Trondheimsvegen 72, 2040 Kløfta

Slik velger du megler  

Det finnes mange tips og råd om hva du bør se etter når du skal velge megler, men i realiteten avhenger dette av forskjellige faktorer som boligens størrelse, beliggenhet og prisklasse. Likevel er det noen fellestrekk du kan se etter for å skille klinten fra hveten:

Erfaring

Først og fremst anbefaler vi å velge en erfaren megler. En erfaren megler som har solgt flere boliger tidligere vil gjerne ha opparbeidet seg en enorm kompetanse på feltet, noe som kan resultere i både raskere salg og høyere salgssum. Det vil derfor stort sett lønne seg å velge en erfaren megler, selv om disse gjerne kan koste litt mer. Vær likevel oppmerksom på at de mest ettertraktede meglerne ofte tar på seg flere oppdrag samtidig. Det viktigste er at megleren har tid til å prioritere deg.

Lokalkunnskap

Megleren din burde også ha gode kunnskaper om nærområdet ditt og det lokale boligmarkedet. En lokalkjent megler vil gjerne ha gode kunnskaper om lokale boligpriser og hva som påvirker disse, samt hva boligkjøpere i området pleier å se etter. Dette gjør det mulig for megleren å finne ut hvem som er den ønskede målgruppen, og nå ut til denne raskest mulig. Dette kan bidra til å kutte ned salgstiden betraktelig.  

Personlighet

I tillegg til faglig dyktighet og kompetanse bør megleren din ha en varm og imøtekommende personlighet. Megleren er på mange måter boligens ansikt utad, og er gjerne den potensielle kjøpere forbinder med selve boligen. Det er derfor viktig at megleren du velger kan skape et så godt førsteinntrykk som mulig både av seg selv og boligen, samt gi en følelse av trygghet for potensielle kjøpere. Dette kan nemlig bidra sterkt til å øke betalingsviljen.  

Om Årnes

Årnes er et tettsted med omtrent 4.700 innbyggere som ligger i Nes kommune i Viken, og fungerer som administrasjonssenter i kommunen. Området oppsto i sammenheng med anleggelsen av Kongsvingerbanen på midten av 1800-tallet, og vokste ut rundt Årnes stasjon som sto ferdig i 1862.

Boligmarkedet i Årnes

Årnes preges i dag av blandingsbebyggelse, og består av etablert småhusbebyggelse med innslag av bygårder og leilighetskomplekser. Det er flere selskaper som tilbyr meglertjenester i Årnes, og de landsomfattende meglerselskapene Eiendomsmegler 1, Aktiv Eiendom og DNB Eiendom har alle lokalkontorer her. Boligprisene er relativt lave her sammenlignet med resten av landet, med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på mellom 24.000 og 40.000 kroner avhengig av boligtype.

For enda større utvalg av meglere, se denne artikkelen om eiendomsmeglere i Jessheim.