×

Eiendomsmeglere på Jessheim

Å selge en bolig er en komplisert prosess, og de fleste trenger bistand fra en eiendomsmegler for å gjennomføre salget. Det kan være vanskelig å vite hvilken megler man skal velge, men ved å sammenligne forskjellige tilbud vil du enklere kunne finne den megleren som passer best for deg. Fyll ut skjemaet på siden vår og motta tre uforpliktende tilbud fra meglere nær deg, helt gratis.

Dette kjennetegner en god megler

Det finnes et hav av meglere der ute, og det finnes ingen fasit på hva som er en god megler. Likevel har vi samlet tre egenskaper som kjennetegner en god megler:

  • Erfaring
    En erfaren megler koster gjerne litt mer, men er stort sett en klok investering. Med flere boligsalg bak seg, vil megleren ha opparbeidet seg en unik kunnskap og kompetanse innen boligformidling. Ved å ansette en erfaren megler vil du dermed være litt mer forsikret om megleren kompetanse. Vær likevel obs på at de mest ettertraktede meglerne gjerne jobber med flere prosjekter samtidig. Det er viktig at megleren har tid til å prioritere deg og din bolig.
  • Lokalkjennskap
    En megler som kjenner nærområdet ditt godt, vil ha en bedre forståelse for boligmarkedet her. Dette innebærer gjerne økt kunnskap om boligpriser i området, og hva boligkjøpere i området ser etter. En lokalkjent megler vil altså være bedre rustet til å selge nettopp din bolig, som gjerne kan føre til et raskere salg.
  • Bra personlighet
    Til slutt vil vi nevne meglerens personlighet. Som boligformidler er megleren på mange måter din boligs ansikt utad, og er gjerne den potensielle kjøpere forbinder med din bolig. Det er derfor svært viktig at megleren skaper en følelse av trygghet hos kjøperne. I tillegg til dette kommer du til å tilbringe en del tid med megleren din, og da er det naturligvis en fordel at dere kommer godt overens.

Om Jessheim

Jessheim er en by i Ullensaker kommune i Viken. Stedet har vært et av stedene med raskest økning i innbyggertall siden 1990, og har en befolkning på 20.000 innbyggere. Byen befinner seg ni kilometer unna Oslo Lufthavn, Gardermoen, som fungerer som arbeidsplass for mange av innbyggerne.

Om Jessheim

Jessheim preges av mye blandings-bebyggelse. I sentrum finnes det bygårder og blokk-bygg, mens det i utkanten av byen hovedsakelig finnes etablerte boligområder. Kvadratmeterprisene i området ligger på mellom 32.000 og 50.000 kroner.

Mulig å selge boligen selv

Mange lurer på om det er mulig å droppe eiendomsmegler og selge på egenhånd, og på den måten spare på utgiftene. Dette er fullt mulig, og det finnes mange suksesshistorier. Likevel anbefaler vi å ansette en megler, ettersom det er meget verdifull kompetanse du velger bort. En megler kan i mange tilfeller føre til økt salgssum, og en megler kan hjelpe deg med å unngå de vanligste fallgruvene forbundet med boligsalg.