×

Eiendomsmeglere i Asker

Ønsker du å selge boligen i Asker? Det finnes et mangfold av kvalifiserte eiendomsmeglere i Asker-regionen, men det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken megler man skal velge. Fyll ut skjemaet på siden vår og motta tre uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere i ditt område helt gratis!

Dette bør du se etter

Det er flere punkter du bør være klar over når du skal velge en eiendomsmegler. I denne artikkelen vil vi gi deg våre tre beste tips til å velge den beste megleren for deg og din bolig:

 • Erfaring
  Det slår sjelden feil å ansette en erfaren megler. Prisen på meglerens tjenester vil kanskje være litt høyere, men den kompetansen du får tilbake er i de fleste tilfeller verdt det. En erfaren megler vil ha god kunnskap om hvordan boligmarkedet fungerer, og hva som skal til for å selge en bolig. Vær dog oppmerksom på at mange av de mest populære meglerne har flere prosjekter på samme tid. Det er sentralt at megleren har tid til å prioritere deg og din bolig.
 • Lokalkjennskap
  I tillegg til generell erfaring med boligformidling, er det en enorm fordel om megleren din har erfaring med å selge boliger i området der du bor. God lokalkunnskap vil gjøre det lettere for megleren å sette korrekt pris på boligen din, da han eller hun vil ha en forståelse for boligprisene i området, samt en oversikt over hva som finnes i nærheten av tilbud og severdigheter.
 • Personlighet
  Det er viktig at megleren din har en god personlighet. Som boligformidler vil det være megleren de fleste forbinder med boligen din, og et godt førsteinntrykk vil kunne bidra til en økt trygghetsfølelse, som igjen kan resultere i raskere salg. En varm og mottakelig megler vil i mange tilfeller også øke betalingsviljen til kjøperne, slik at du får mer for boligen din.
 • Om Asker
  Asker er en bygd og kommune i gamle Akershus fylke, nå Viken. Askers historie kan spores tilbake til før vikingtiden, og stedet var en viktig administrativ enhet i middelalderen. Stedet er kanskje likevel best kjent for å huse Skaugum Gård, som siden 1929 har blitt brukt som bolig for kronprinsparet i Norge.

Boligmarkedet i Asker

Asker er et veldig populært sted å bosette seg for de som ønsker nærhet til hovedstaden men samtidig ønsker å trekke seg litt unna bylivets kjas og mas. Det finnes all mulig slags bebyggelse i Asker; alt fra storgårder til etablert villabebyggelse og store leilighetskomplekser. Stedet hadde i inngangen til 2020 en befolkning på 61.000, med en befolkningstetthet på 610 per kvadratkilometer.

Muligheter for å selge selv

Mange lurer på om det er mulig å selge boligen sin uten å hyre en eiendomsmegler. Svaret er todelt. Det er fullt mulig å selge boligen sin på egenhånd, og på denne måtes spares meglerutgiftene. Likevel anbefaler vi deg å benytte en eiendomsmegler, grunnet den faglige kompetansen en megler bringer til bordet. I mange tilfeller vil megleren kunne selge boligen for en høyere sum enn du ville fått alene, og i enkelte tilfeller vil denne økten salgsprisen kunne betale meglerhonoraret.