×

Eiendomsmeglere i Lillestrøm

Det finnes et hav av eiendomsmeglere der ute som kan hjelpe deg med å selge boligen din, så det er vanskelig å bestemme seg for hvilken megler man ønsker å ansette. Ved å fylle ut skjemaet på siden vår vil du kunne motta og sammenligne tre uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere nær deg, helt gratis.

Dette bør du se etter

Det finnes mange forskjellige punkter du bør være klar over når du skal velge en eiendomsmegler, men med disse tre tipsene vil du ha det mest grunnleggende på plass. Dette bør du se etter i en eiendomsmegler:

  • Erfaring
    En erfaren megler som har solgt mange hus er i de fleste tilfeller det smarteste valget. Den erfaringen megleren har opparbeidet seg gjennom flere år med boligformidling er gull verdt. En erfaren megler kan i mange tilfeller vise til både raskere salg og høyere salgspriser. Dette er fordi erfarne meglere ofte skaper en følelse av trygghet hos potensielle kjøpere.
  • Erfaring i nærområdet
    Erfaring er vel og bra, men erfaren med å selge boliger i samme område som din bolig er enda bedre. En lokalkjent megler vil ha mye bedre forståelse for boligprisene i området, og ha bedre kunnskap om hva som finnes i nærheten av tilbud. Dette kan i mange tilfeller øke betalingsviljen betraktelig.
  • Personlighet
    Til slutt er det viktig å se på meglernes personlighet. Som salgsmann er nemlig megleren på mange måter boligens ansikt utad ovenfor potensielle kunder, og en megler med god personlighet vil gi en økt trygghetsfølelse hos kundene. Du kommer også til å tilbringe en del tid med megleren selv, så det er en fordel at dere kommer godt overens.

Om Lillestrøm

Lillestrøm er en by og kommune som ligger et par mil fra Oslo. Området ble grunnlagt på 1800-tallet i forbindelse med utbyggingen av jernbanen. Lillestrøm er hjem til fotballaget Lillestrøm Sportsklubb, som spiller i OBOS-ligaen. Det bor 12.000 mennesker her. Den umiddelbare nærheten til Oslo gjør Lillestrøm til et attraktivt område å bosette seg.

Boligmarkedet i Lillestrøm

Lillestrøm er bestående av etablert boligbebyggelse og et bysenter med flere leilighetskomplekser. Som en del av Oslo-regionen finnes det en mengde service- og kulturtilbud i Lillestrøm, blant annet Lillestrøm Kultursenter og Odeon Kino.

Selge uten megler

Mange boligeiere lurer på om det er mulig å selge boligen uten å ansette en megler. Det er selvfølgelig helt mulig å selge boligen din selv, men vær klar over at du da velger bort verdifull erfaring som en megler kan bringe til bordet. Meglere bedringer en viss kostnad, men til gjengjeld kan meglere ofte vise til langt høyere salgspriser enn privatpersoner.