Eiendomsmegler Fornebu - Dette trenger du å vite om boligmarkedet

×

Eiendomsmeglere på Fornebu

Det finnes mange dyktige eiendomsmeglere der ute, så det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne å lete. Derfor tilbyr vi gratis sammenligning av meglere i ditt område. Fyll ut skjemaet på siden vår og motta tre uforpliktende tilbud av meglere nær deg.

Dette bør du se etter

Det er mye du bør være klar over før du skal velge en eiendomsmegler, men ved å følge disse enkle tipsene vil du ha litt bedre forståelse for hva du skal se etter i en megler:

  • Erfaren
    En erfaren megler slår sjelden feil. Den kompetansen og rutinen en erfaren megler har bygget opp gjennom flere salg, er gull verdt når du skal selge din egen bolig. Megleren vil ha en bedre forståelse for hva som skal til for å selge en bolig, og vil i de fleste tilfeller tilrettelegge for et raskere salg enn en mindre erfaren megler ville klart. Vår likevel oppmerksom på at erfarne meglere er ettertraktet, og at disse derfor gjerne har flere prosjekter på gang samtidig. Vær sikker på at megleren har tid til deg og din bolig.
  • Lokalkjent
    En lokalkjent megler med erfaring innenfor boligformidling i ditt nærområde, vil ha en bedre forståelse for boligprisene i området ditt. Han eller hun vil også ha bedre oversikt over hva som finnes i nærheten av offentlig kommunikasjon og servicetilbud. Dette vil igjen kunne føre til raskere salg og høyere salgspris.
  • Personlighet
    Meglerens personlighet er vel så viktig som hans eller hennes profesjonelle kompetanse. En megler er på sett og vis boligens ansikt utad, og ofte den potensielle kjøpere forbinder med boligen. Derfor er det viktig å ansette en megler som har gode menneskekunnskaper og som har et varmt og vinnende vesen.

Om Fornebu

Fornebu er et område i Bærum kommune som ligger mellom Lysaker og Snarøya. Stedet er kanskje mest kjent for å huse Oslo Lufthavn, Fornebu, som lå her mellom 1939 og 1998 og fungerte som Oslos hovedflyplass. Fornebu huser omtrent 14.000 arbeidsplasser.

Boligmarkedet på Fornebu

Siden 1990-tallet har det vært enorme utbygginger i området. Det var i utgangspunktet stor uenighet om hva slags bebyggelse som skulle definere stedet. Oslo ønsket at det skulle bli etablert en drabantby for å lette presset på boligmarkedet i hovedstaden, mens Bærum kommune ønsket etablert boligbebyggelse. Dette har ført til blandingsbebyggelse, hvor boliger og kontorbygg ligger side om side.

Mulig å selge selv

Mange lurer på om de kan selge boligen sin selv og spare megler-utgiftene. Det er absolutt mulig å selge en bolig på egenhånd, men vær klar over at den kompetansen en megler medbringer er gull verdt. Den ekstra kostnaden som kommer ved å hyre en megler vil i mange tilfeller kunne føre til høyere salgspris. Det er også langt enklere å unngå fallgruver når du har en megler som formidler salget for deg.