×

Eiendomsmeglere på Bekkestua

Markedet er fullt av eiendomsmeglere som ønsker å formidle boligsalget ditt for deg, og for mange er det vanskelig å vite hvor man skal begynne å se. Ved å fylle ut skjemaet på siden vår, vil du motta tre uforpliktende tilbud fra meglere i ditt område, slik at du kan sammenligne disse. Tjenesten er helt gratis.

Dette gjør en god megler

Det er mange punkter du må være klar over når du skal velge en eiendomsmegler. I denne artikkelen har vi valgt å føre opp tre av de viktigste egenskapene som gjør en god megler:

  • Erfaring
    Det første du bør se etter er erfaring. En megler som har erfaring med å selge flere boliger, vil være bedre rustet og inneha bedre forståelse for hva som skal til for å selge en bolig. En erfaren megler vil ha en kompetanse innenfor faget som både kan sørge for et raskere salg, og en høyere salgspris.
  • Lokalkunnskap
    Erfaring er vel og bra, men det også viktig at megleren du velger har gode kunnskaper om lokalområdet. En megler som har erfaring med å selge boliger her tidligere, vil ha større kunnskap om området og boligprisene her. Han eller hun vil også ha en oversikt over hva som finnes av tilbud i nærheten. Dette skaper en følelse av trygghet hos potensielle kjøpere, som igjen kan resultere i høyere betalingsvilje.
  • God personlighet
    Det er sentralt at du ansetter en megler som er dyktig i faget, men det er like viktig at du velger en megler med den rette personligheten. Megleren vil være boligens ansikt utad for de fleste potensielle kunder, så du ønsker at de forbinder boligen med en varm og mottakelig person.

Om Bekkestua

Bekkestua er et strøk i Bærum kommune som fungerer som et viktig knutepunkt og handlesenter i området. På 1990-tallet ble det gjennomgått en rekke utbygginger her, som ga stedet et småbypreg, noe de vant Bolig- og byplanprisen for i 1998.

Boligmarkedet i Bekkestua

Bebyggelsen på Bekkestua preges av utbyggingen på nittitallet. Området er i hovedsak satt sammen av etablert boligbebyggelse, med et mer sentrumspreg i byområdet. Som en del av Bærum kommune er Bekkestua et svært ettertraktet område å bosette seg i, med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på rett i underkant av 60.000 kroner.

Selge selv?

Det er mange som lurer på om det er mulig å selge boligen selv, uten å ansette en megler. Svaret er at det absolutt er mulig å selge boligen på egenhånd, men den kompetansen og erfaringen en megler bringer til bordet vil i de fleste tilfeller være gull verdt. Den ekstra kostnaden en megler medbringer, vil i enkelte tilfeller kunne betale seg selv med den jobben megleren gjør.