×

Eiendomsmeglere i Eidsvoll

Ønsker du å selge boligen din i Eidsvoll? Det finnes et hav av eiendomsmeglere der ute, og dersom du aldri har solgt en bolig før kan det være vanskelig å vite hva man bør se etter i en megler. Fyll ut skjemaet på siden vår og motta tre uforpliktende tilbud fra meglere nær deg, helt gratis.

Egenskaper du bør se etter

Det er flere ting du bør ha i bakhodet når du skal velge en megler til å formidle boligsalget ditt for deg. Dessverre kan vi ikke føre opp alt her, men vi vil likevel gi deg de tre viktigste egenskapene du bør se etter i en megler:

  • Erfaring
    Det aller første du bør se etter i en megler er erfaring. En megler som har gjennomført flere boligsalg vil nemlig ha en bedre forståelse for hva som skal til for å selge forskjellige boliger. En erfaren megler gir en viktig trygghetsfølelse både til deg som selger, og til potensielle kjøpere. Denne trygghetsfølelsen kan igjen bidra til raskere boligsalg, og høyere salgssum. Vær likevel oppmerksom på at de mest ettertraktede meglere gjerne har flere oppdrag på samme tid. Vær sikker på at megleren du velger har tid til å prioritere din bolig.
  • Lokalkjennskap
    En megler som har erfaring med å selge boliger i ditt nærområde, eller av andre grunner kjenner området godt, vil i de fleste tilfeller være svært verdifullt. Megleren vil ha bedre forståelse for boligmarkedet i området, og kan dermed enklere gi deg en korrekt verdivurdering. Megleren vil også ha bedre kontroll på hva som finnes i nærheten av tilbud.
  • Personlighet
    Til slutt vil vi nevne personlighet. En erfaren og kompetent megler er vel og bra, men en dårlig holdning kan skremme potensielle kjøpere. Det er sentralt at megleren din er blid og mottakelig, for å skape en god følelse. Det er nemlig megleren som for de fleste kjøpere er boligens ansikt utad.

Om Eidsvoll

Eidsvoll er en kommune i Romerike, som ligger omtrent 30 minutter unna Oslo. Eidsvoll er et sted av enorm historisk betydning, og er mest kjent for å huse Riksforsamlingen på Eidsvoll i 1814, hvor Norges Grunnlov ble utarbeidet. Det finnes flere turistattraksjoner her, som Eidsvollsbygningen, Eidsvoll museum og Smaragdgruvene ved Minnesund, som forøvrig er Nord-Europas eneste.

Boligmarkedet i Eidsvoll

Eidsvoll ligger landlig til, og består hovedsakelig av etablert boligbebyggelse. 25.000 mennesker bor i kommunen, med en befolkningstetthet på 66 innbyggere per kvadratkilometer. Kvadratmeterprisen i området ligger på mellom 24.000 for eneboliger, og 40.000 for leiligheter.

Mulig å selge selv

Det finnes mange suksesshistorier der boligeiere har solgt boligen sin selv, uten å hyre en megler. Du kan spare en del penger på dette, ettersom du ikke har en eiendomsmegler du må betale for arbeidet. Likevel anbefaler vi førstegangs-selgere å ansette en megler. Den erfaringen og kompetansen en megler bringer til bordet er gull verdt, og i mange tilfeller vil megleren kunne få en mye høyere salgspris for boligen.