Finn beste eiendomsmegler for Bjørkelangen

Trenger du en eiendomsmegler på Bjørkelangen? I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over de beste eiendomsmeglerne på Bjørkelangen i 2021. Les også om de ulike meglerbyråene som holder til her, og fyll inn vårt skjema for å motta uforpliktende tilbud fra dyktige meglere som passer til din sak.

Få 3 tilbud

Aktiv Bjørkelangen

Dette meglerkontoret har sine lokaler inne på kjøpesenteret Amfi Bjørkelangen Torg. Selskapet tilbyr tjenester innen eiendomsmegling med hovedfokus på Aurskog-Høland og Ramskog.

  • Stiftet i 1999
  • 21 ansatte
  • Bjørkeveien 20, 1940 Bjørkelangen

Eie Bjørkelangen

Lokalkontoret til Eie Eiendomsmegling. Selskapet tilbyr tjenester innen boligformidling i Aurskog-Høland og Sørum, og består av erfarne og lokalkjente meglere med god forståelse for det lokale boligmarkedet.

  • Stiftet i 2014
  • 1 ansatte
  • Kompveien 2668, 1940 Bjørkelangen

DNB Eiendom Sørumsand

Ikke langt fra Sørumsand stasjon finnes DNB Eiendom sitt nærmeste kontor. Meglerne med god erfaring og kunnskap om bolighandel i Sørum. De har vært ledende på markedet i lokalområdet i mange år.

  • Stiftet i 2011
  • 5 ansatte
  • Sørumsandvegen 69, 1920 Sørumsand

Dette bør du se etter

Det finnes et hav av tips og råd til hvordan du bør velge megler, men sannheten er at hva du bør se etter avhenger av alt fra boligtype til størrelse og beliggenhet. Det viktigste er at du velger den megleren som passer best for deg og din situasjon. Likevel er det noen fellestrekk du kan se etter for å skille klinten fra hveten:

Erfaring

En erfaren megler kan gjerne koste litt mer. En erfaren megler som har solgt mange boliger tidligere vil ha en unik kompetanse som ofte kan resultere i både raskere salgs og høyere salgssum. Vær likevel oppmerksom på at mange av de mest etterspurte megleren tar på seg flere oppdrag samtidig. Det er sentralt at megleren har tid til å prioritere å få solgt din bolig.

Lokalkjent

Et annet tips er å se etter meglere som holder til nær deg. En lokalkjent megler som har gode kunnskaper om det lokale boligmarkedet vil gjerne kunne ha en veldig god forståelse for hva boligkjøpere i området pleier å vektlegge, samt lokale boligpriser og hva som påvirker disse. Denne kunnskapen gjør det mulig for megleren å kartlegge hvem som er den ønskede målgruppen, og nå ut til denne raskest mulig.

Personlighet

Til slutt er vi nødt til å nevne personlighet. Faglig dyktighet er selvfølgelig viktig, men det er ikke alt. Et boligkjøp er en av de største investeringene man gjør i livet, og det er naturligvis knyttet mye følelser rundt dette. Sørg derfor for å ha en varm og imøtekommende megler som kan skape et godt førsteinntrykk både av seg selv og boligen.

Om Bjørkelangen

Bjørkelangen er et tettsted med cirka 4.000 innbyggere som fungerer som administrasjonssenter i kommunen Aurskog-Høland i Viken. Bjørkelangen var egentlig en liten stasjonsbygd, før stedet i 1966 ble det administrative senteret i kommunen. Stedet er også hjem til Eidsverket, et tidligere jern- og glassverk som var i bruk fra 1761 til 1818. Stedet har siden 70-tallet opplevd stor utvikling med etablering av flere store boligområder, sentrumsfunksjoner og videregående skoler.

Boligmarkedet på Bjørkelangen

Bebyggelsen på Bjørkelangen består i all hovedsak av småhusbebyggelse, men det utvikles stadig nye moderne leilighetskomplekser her. Du finner også flere gårder i området. Bjørkelangen huser lokalkontorer for de to landsomfattende meglerbyråene Aktiv Eiendom og Eie Eiendomsmegling, i tillegg til at flere andre selskaper tilbyr meglertjenester i området. I dag er den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for en bolig på Bjørkelangen mellom 21.000 og 38.000 kroner avhengig av boligtype.