×

Eiendomsmeglere i Bærum

Bærum er en av landets mest populære kommuner å bosette seg i, og det finnes mange eiendomsmeglere som har spesialisert seg på boligformidling i området. Dersom du ønsker å komme i kontakt med meglere i Bærum, kan du fylle inn skjemaet på siden vår og motta tre uforpliktende tilbud, helt gratis!

Slik velger du eiendomsmegler

Det kan være svært vanskelig å bestemme seg for hvilken eiendomsmegler man skal hyre til å formidle et boligsalg. Derfor har vi satt sammen en liste av de viktigste tingene du bør se etter i en megler:

  • Erfaring                         
    Det er ofte en god idé å velge en erfaren megler til å ta seg av boligsalget. En erfaren megler vet hva som skal til for å selge en bolig, og vil gjerne kunne formidle et salg raskere enn en fersk megler. I tillegg vil en erfaren megler gi en økt følelse av trygghet for potensielle kjøpere, og dermed kunne øke kjøperviljen. Du bør dog være klar over at de mest etterspurte meglerne gjerne har mange kundeforhold samtidig, og det er derfor viktig at du velger en megler som har tid til deg og din bolig.
  • Kjennskap til området
    En lokalkjent megler som har erfaring med å selge boliger i samme område, vil gjerne ha en bedre forståelse for hva som skal til for å selge en bolig akkurat der du bor. Megleren vil ha bedre forståelse for hva slags tilbud som finnes i området, og hvordan dette påvirker boligprisene. God lokalkunnskap vil også kunne gi en økt trygghetsfølelse for kjøperne.
  • Personlighet
    Når du velger en megler er det viktig at du ser på det menneskelige aspektet i tillegg til det økonomiske. Du kommer til å samarbeide tett med megleren din, og det er derfor en fordel å komme overens med han eller henne. Dessuten er meglere fremfor alt salgspersoner, og det er klart at en hyggelig og positiv megler vil øke interessen hos potensielle kjøpere.

Om Bærum

Bærum er en kommune i Oslo-regionen, plassert i gamle Akershus fylke, som i dag er en del av nye Viken fylke. Området har historisk sett blitt betraktet som «bygda» blant byfolk, men i etterkant av andre verdenskrig fant det sted en massiv innflyttingsbølge til kommunen. I den sammenheng ble det satt i gang en haug av byggeprosjekter, og stedet har nå utviklet seg til å bli et av de mest populære stedene å bosette seg på Østlandet. I en undersøkelse utført av Dagbladet ble Bærum kåret til en av de beste kommunene å bo i, basert på styring og tilbud til innbyggerne, i tillegg til å være blant de beste stedene i landet å vokse opp.

Boligmarkedet i Bærum

Bærum er en av de mest attraktive kommunene å bosette seg i for de som ønsker nærhet til hovedstaden, men samtidig ønsker å bo i roligere omgivelser. Det er en enorm etterspørsel etter boliger i dette området, så konkurransen blant meglere og kjøpere er enorm. Bærum er hovedsakelig bestående av etablert villabebyggelse, og kan skilte med noen av de høyeste boligprisene utenfor Oslo.