Finn beste eiendomsmegler for Holmlia

Trenger du en eiendomsmegler? På denne siden kan du lese oppdaterte omtaler om meglere på Holmlia. Vi hjelper deg med å finne riktig megler for din type bolig. Les videre, og få tips og anbefalinger. Du kan også bruke vår anbudstjeneste og få tilbud fra flere meglere i ditt område. Det er helt gratis og uforpliktende.

Få 3 tilbud

OBOS Eiendomsmeglere Holmlia

På Holmlia Senter finner du denne Obos Eiendomsmeglere-avdelingen. Her vil du møte erfarne og dyktige meglere som kjenner områdene rundt Søndre Nordstrand svært godt.

 • Stiftet i 2008
 • 6 ansatte
 • Jan Baalsruds plass 1, 1410 Kolbotn

Privatmegleren Kvadrat

Like ved Vinmonopolet finner du Privatmegleren Kvadrat. Meglerne her er håndplukket basert på deres kunnskaper om områdene rundt avdelingen. Teamet består av erfarne meglere.

  EiendomsMegler 1 Oslo Syd

  Denne avdelingen består av dyktige meglere som kjenner hele Søndre Nordstrand svært godt. Kontoret finner du på Mortensrud og de ansatte kan bistå med alt innenfor eiendomsmegling.

  • Stiftet i 1999
  • 4 ansatte
  • Helga Vaneks vei 3 E, 1281 Oslo

  Eiendomsmegler Krogsveen avd. Kolbotn

  Hos Krogsveen avdeling Kolbotn møter du et team med dyktige meglere som samarbeider om hvert salg. Kontoret deres ligger i samme bygg som Vinmonopolet.

  • Stiftet i 2010
  • 4 ansatte
  • Jan Baalsruds plass 1, 1410 Kolbotn

  Attentus Kolbotn

  Hos Attentus avdeling Kolbotn møter du kun erfarne meglere som kjenner de lokale områdene svært godt. Kontoret finner du rett ved siden av togstasjonen.

  • Stiftet i 2017
  • 7 ansatte
  • Kolbotnveien 8, 1410 Kolbotn

  DNB Eiendom Kolbotn

  DNB Eiendom er blant landets største eiendomsmeglere og har lang erfaring i Oslo og omegn. I avdelingen deres på Kolbotn møter du meglere med lang erfaring. Kontoret ligger på Kolbotn Torg Kjøpesenter.

  • Stiftet i 2002
  • 6 ansatte
  • Kolbotnveien 35, 1410 Kolbotn

  Foss & Co Kolbotn

  Denne avdelingen står for store deler av salg i alle områdene rundt kontoret deres på Kolbotn. Dette er fordi de har svært god kunnskap om disse områdene og engasjerte meglere.

   Slik velger du megler

   Holmlia er et populært område, spesielt for unge barnefamilier, og derfor finnes det også en rekke meglerkontorer her. Aktiv Eiendomsmegling Oslo Syd og OBOS Eiendomsmeglerne er kun to av mange muligheter. Det er imidlertid viktig at du ikke bare tar den første og beste som dukker opp.

   Det er flere ting du bør passe på når du skal velge megler på Holmlia, og den ene tingen er å velge en megler som har lokalkunnskap om dette området. I tillegg bør du velge en med lang erfaring og den rette personligheten. Inviter 2 eller 3 megleren hjem til deg på befaring. Da kan du gjøre deg kjent med den enkelte megleren, stille en rekke spørsmål og finne ut hvem som er best egnet til å selge boligen din på Holmlia.

   Erfaring

   Det finnes flere meglerkontorer med meglere som har jobbet lenge i bransjen. Ha i bakhodet at en som er god til å selge leiligheter nødvendigvis ikke er den beste til å selge eneboliger. Noen ganger kan det også være slik at en ung og sulten megler gjør en bedre jobb enn én som  har vært lenge i bransjen og sjonglerer for mange kunder samtidig.

   Lokalkunnskap

   Meglere med kontorer på Holmlia har god kjennskap til området, nettopp fordi det er her de har sitt virke. Det gir dem den nødvendige kunnskapen for å markedsføre boligen på en måte som appellerer til de riktige kjøperne. De er hele tiden i kontakt med kjøpere som ønsker å kjøpe noe på nettopp Holmlia. Dermed har meglerne verdifull kunnskap om hva kjøperne er på jakt etter. Denne kunnskapen er gull verdt når boligen din skal selges.

   Personlighet

   Befaringen er en perfekt måte å sjekke om du og eiendomsmegleren har god kjemi. Eiendomsmegleren bør være flink med mennesker. Han eller hun bør også være trygg og tillitsvekkende. Megleren skal selge boligen din, og det til en så god pris som mulig, og da er det viktig at den du velger ikke bare er faglig dyktig, men også en god selger.

   Om Holmlia

   Holmlia tilhører bydel Søndre Nordstrand, og er en av de største drabantbyene i Oslo. Holmlia har en ung befolkning, og er et av de mest flerkulturelle områdene i byen. Det tar ikke mange minutter å komme inn til Oslo sentrum. Holmlia har også sitt eget kjøpesenter. Holmlia har fått navnet sitt etter togstasjonen Holmlia.

   Boligmarkedet på Holmlia

   Holmlia består av over 4 000 leiligheter, som hovedsakelig ble bygd i løpet av 1980-årene. Her bor det over 12 000 mennesker. Toppåsen er et av de mest populære områdene på Holmlia, og her er det mange flotte rekkehus.

   Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for blokkleiligheter i 2019 var 41 780 kroner på Holmlia Nord og 40 324 kroner på Holmlia Syd.