De 10 beste eiendomsmeglerne på Fagerborg

På utkikk etter en eiendomsmegler? Mange meglere er spesialister på boligmarkedet i Fagerborg og står klare for å hjelpe deg med din boligsituasjon. Ved å fylle ut skjemaet på siden vår kommer du snart i kontakt med godt kvalifiserte og grundige eiendomsmeglere som alle har god erfaring innenfor megling. Valget er ditt, og du står fritt til å velge deg ut den eiendomsmegleren som passer deg best.

Få 3 tilbud

Eie Fagerborg

På hjørnet av Kirkeveien og Ullevålsveien finner du det lokale kontoret til Eie Eiendomsmegling Fagerborg. Selskapet ble startet i 2009 og består av en rekke eiendomsmeglere med lang og bred erfaring innen boligformidling i Oslo.

Les mer om Eie Eiendomsmegling

 • Stiftet i 2009
 • 6 ansatte
 • Ullevålsveien 113, 0359 Oslo

Proaktiv Christiania

Sentralt plassert i Jacob Aalls gate på Majorstuen finner du kontoret til Proaktiv Properties Christiania. Selskapet består av syv erfarne eiendomsmeglere som har spesialisert seg innen formidling av boliger samt prosjekt- og næringseiendommer i hele Oslo og omegn.

Les mer om Proaktiv

 • 9 ansatte
 • Jacob Aalls gate 40, 0364 Oslo

EiendomsMegler1 Majorstuen

På hjørnet av Majorstuveien og Kirkeveien finner du det lokale meglerkontoret til EiendomsMegler 1 Majorstuen. Selskapet er satt sammen av flere erfarne meglere, som siden stiftelsen i 2010 har spesialisert seg på boligformidling i den populære bydelen.

Les mer om EiendomsMegler1

 • Stiftet i 2010
 • 8 ansatte
 • Majorstuveien 38, 0367 Oslo

DNB Eiendom Majorstua

I Majorstuakrysset finner du kontorene til DNB Majorstua. Selskapet ble stiftet i 1995, og er et av de største meglerkontorene i Oslo. DNB Majorstua driver eiendomsformidling i hele byen, men har spesialisert seg i markedet på Majorstua og områdene rundt.

Les mer om DNB Eiendom

 • Stiftet i 1995
 • 14 ansatte
 • Kirkeveien 59, 0364 Oslo

Krogsveen Majorstuen

På hjørnet av Majorstuveien og Maries gate finner du lokalene til Eiendomsmegler Krogsveen avdeling Majorstuen. Selskapet består av en rekke erfarne meglere som har spesialisert seg på boligformidling i den populære bydelen, og har vært en sentral aktør i boligbransjen siden 1995.

Les mer om Krogsveen

 • Stiftet i 1995
 • 10 ansatte
 • Majorstuveien 28 A, 0367 Oslo

Utleiemegleren Majorstuen

Sentralt plassert i Essendrops gate på Majorstuen finner du lokalene til Utleiemegleren Majorstuen. Selskapet ble stiftet i 1995 og er en sentral aktør innen boligutleie på Majorstuen og omkringliggende bydeler. Her jobber en rekke lokalkjente og erfarne eiendomsmeglere som har spesialisert seg innen boligformidling i Oslo Vest.

 • Stiftet i 1995
 • 17 ansatte
 • Essendrops gate 9, 0368 Oslo

Aktiv St.hanshaugen/Bislett

På hjørnet av Ullevålsveien og Dalsbergstien finner du kontoret til Aktiv St. Hanshaugen / Bislett. Selskapet består av meglere med lang og bred erfaring inne boligformidling i de to bydelene, og kan dokumentere mange boligsalg her.

Les mer om Aktiv Eiendomsmegling

 • 6 ansatte
 • Dalbergstien 2, 0170 Oslo

Nordvik Ullevål

I 2016 åpnet det lokale kontoret til Nordvik Eiendomsmegling Ullevål. Kontoret ligger sentralt ved Ullevaal Stadion, og består av en rekke erfarne meglere med gode kunnskaper om boligmarkedet på Ullevål, Sogn, Nordberg, Korsvoll, Kringsjå, Tåsen, Blindern, Vinderen, Slemdal, Gaustad og Berg. I tillegg til dette har de god oversikt over fritidsboliger på Norefjell, Hemsedal, Flå og Nesfjellet.

Les mer om Nordvik

 • Stiftet i 2016
 • 21 ansatte
 • Sognsveien 70 B, 0855 Oslo

Obos Oslo Vest/Sentrum

OBOS Oslo Vest / Sentrum ligger på Hammersborg Torg, og er det lokale kontoret til OBOS Eiendomsmeglere. Selskapet ble etablert i 2019, og består av en rekke erfarne meglere som har spesialisert seg innen kjøp og salg av boliger i Oslo Vest og Sentrum.

Les mer om Obos Eiendomsmeglere

 • Stiftet i 1995
 • 40 ansatte
 • Hammersborg torg 1, 0179 Oslo

Boa Oslo Vest

På hjørnet av Schønings gate og Industrigata på Majorstuen finner du lokalene til BOA Eiendomsmegling Oslo Vest. Selskapet ble stiftet i 2014 og består av eiendomsmeglere med gode lokalkunnskaper og lang erfaring innen boligformidling i Oslo.

Les mer om Boa Eiendomsmegling

 • Stiftet i 2014
 • 9 ansatte
 • Schønings gate 7, 0356 Oslo

Noen viktige aspekter å huske på ved valg av megler

Med et stort og bredt utvalg av godt egnede eiendomsmeglere som alle er godkjent av Finanstilsynet er det kanskje vanskelig å vite hva du bør se etter. Ved å sjekke et par ting av listen din finner du fort ut om dette er rette megler for deg.

 • God erfaring
  Det virker kanskje som en selvfølge, men å forsikre seg om at en eiendomsmegler har bred erfaring og omsetter mange boliger, er et tegn på at han eller hun er flinke innen eiendom og har greie på markedet. Dette reflekteres også gjerne i pris, og du finner raskt ut med en bakgrunns- og referansesjekk hvorvidt megleren har god kompetanse.
 • En lokalkjent megler har mye å si
  God erfaring er vel og bra, men du bør også se til at megleren har greie på det området du skal kjøpe eller selge i. Lokalerfaring fører med seg en del fordeler som for eksempel å vite hvordan markedet ser ut og kan bringer med seg troverdighet til eventuelle kjøpere fordi megleren vet hva han eller hun snakker om.
 • Personlighet
  At du finner en megler med en vennlig og imøtekommende personlighet som du kommer godt overens med er viktig i prosessen med å finne den rette boligmegleren for deg. Du skal tross alt kunne stole på eiendomsmegleren med din økonomi og formue, samt at han eller hun skal representere deg og dine interesser i forbindelse med salg av boligen.

Om Fagerborg

Fagerborg er et boligstrøk vest i Oslo, i bydel St. Hanshaugen. Meglerkontorer på St. Hanshaugen har derfor god kjennskap til Fagerborg. Bebyggelsen her består i hovedsak av eldre eneboliger, rekkehus og boligkomplekser fra slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet, samt en del nyere blokker og leiligheter. Soknekirken Fagerborg kirke ligger til i Stensparken og er en over 100 år gammel kirke som regnes blant en av Oslo bys mest karakteristiske. Fagerborg ligger til i rolige omgivelser, men er ikke lange turen unna sentrum.

Om eiendomsmarkedet på Fagerborg

Fagerborg ligger sentralt til i byen og strøk som Bislett, Majorstuen og Marienlyst er alle innenfor kort gåavstand. Når det gjelder statistikk er de fleste beboerne her par og enslige uten barn, men generelt i bydel St. Hanshaugen er fordelingen mer jevn. Det er mye kjøp og salg i bydelen, og prisene reflekterer generelt den prisveksten vi ser i sentrumsområdene i indre Oslo by.

Hvorfor bruke megler

Mange ser kanskje sitt snitt til å kutte ut mellomleddet og gå for en selvstendig tilnærming til kjøp og salg av bolig. Uten noe særlig erfaring med boligmarkedet, er det dog fort gjort å gå på en smell, og det anbefales derfor en godt kvalifisert eiendomsmegler til å være behjelpelig med alt fra prisvurdering, til refinansiering og andre økonomiske aspekter.

En eiendomsmegler har dessuten også gjerne kvalifikasjonene og kontaktene som er nødvendig for å kunne selge din bolig til en høyere pris enn du kunne fått selv. Les mer om hva det normalt vil koste å selge boligen her.

Vanlige spørsmål

Hvilken er den beste eiendomsmegleren på Fagerborg?

Det finnes en lang rekke eiendomsmeglere som spesialiserer seg på Fagerborg-området. Vi har valgt å benytte brukeranmeldelser for å kåre de beste eiendomsmeglerne for Fagerborg. Se vår komplette oversikt.

Hvilke eiendomsmeglere finnes på Fagerborg?

På selve Fagerborg har Eie en avdeling i Ullevålsveien, og Proaktiv finnes i Jacob Aalls gate. Det er også mange meglere på Majorstuen, kun et steinkast fra Fagerborg.

Hvordan finner man beste megler?

Det lønner seg å hente inn flere tilbud fra flere aktuelle eiendomsmeglere og sammenligne tilbudene. På denne måten vil du få eiendomsmeglerne til å konkurrere om deg.

Hva er kvadratmeterprisen på Fagerborg i Oslo?

I følge Oslo Kommune var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for leiligheter på Fagerborg hele 86.554,- i 2019.