×

Eiendomsmeglere på Fredensborg

Det finnes mange dyktige eiendomsmeglere som kan hjelpe deg med å selge boligen på Fredensborg. For mange vil det være en komplisert prosess å velge hvilken megler man skal gå for, og det kan vanskelig å i det hele tatt vite hvor man skal begynne. Ved å sammenligne forskjellige tilbud vil du få en bedre forståelse for hva de ulike meglerne kan bringe til bordet, og dermed kunne velge den megleren som passer best for deg og din bolig. Fyll inn skjemaet på siden og motta tre uforpliktende og gratis tilbud fra eiendomsmeglere på Fredensborg.

Dette bør du se etter

Det finnes mange eksempler på hva du bør se etter i en eiendomsmegler. En dyktig eiendomsmegler innehar gjerne flere egenskaper som skiller han eller henne fra mengden. De viktigste egenskapene du bør se etter er følgende:

Erfaring

En megler som har opparbeidet seg erfaring gjennom gjentatte boligsalg vil gjerne være bedre rustet til å selge en bolig. Den kunnskapen og kompetansen man får av erfaring kan være gull verdt, og kan resultere i både raskere salg og høyere salgssum. Erfarne meglere vil gjerne vite hvordan de kan gi en økt trygghetsfølelse til potensielle kjøpere, som igjen kan øke kjøperviljen.

Lokalkunnskap

Det er også en klar fordel om megleren din kjenner lokalområdet godt. En megler som kjenner det lokale boligmarkedet vil ha en bedre forståelse for hva boligkjøpere i området pleier å vektlegge, samt lokale boligpriser og hva som påvirker disse. Lokalkunnskap vil altså gjerne gjøre megleren bedre rustet til å selge nettopp din bolig.

Personlighet

I tillegg til god faglig kompetanse bør også megleren din ha en varm og god personlighet. Megleren er gjerne den potensielle kunder forbinder med boligen, og er på mange måter boligens ansikt utad. En hyggelig og varm megler vil dermed kunne gi et bedre helhetsinntrykk av din bolig. Du kommer også selv til å tilbringe en del tid med megleren din, og det er naturligvis en fordel at dere kommer godt overens.

Om Fredensborg

Fredensborg er et strøk i Oslo som tilhører bydelene St. Hanshaugen og Grünerløkka. Området ligger i umiddelbar nærhet til det morderne Vulkan som tilbyr restauranter og uteliv langs Akerselva; samt de idylliske gatene Damstredet og Telthusbakken.

Boligmarkedet på Fredensborg

Bebyggelsen på Fredensborg preges i stor grad av leiegårder fra slutten av 1800-tallet, men det finnes også moderne leilighetsbygg og gammel småhusbebyggelse her. Området er rolig men likevel sentralt, og passer godt for dem som ønsker nærhet til byens urbane tilbud men samtidig ønsker å bo i litt roligere omgivelser. Det finnes butikker, restauranter og utesteder for alle smaker bare en kort gåtur fra Fredensborg.

Mulig å selge selv

Mange lurer på om det er mulig å selge boligen selv uten å engasjere en megler. Dette er fullt mulig, og det finnes mange eksempler hvor selger har spart flere titalls tusen på dette. Likevel vil vi anbefale å la en megler ta seg av salget. Mange boligkjøpere er skeptiske til å gjøre en såpass stor investering uten at en profesjonell aktør er involvert, og den kostanden en megler medbringer kan i mange tilfeller betale seg selv ettersom en dyktig megler gjerne vil få betraktelig mer for boligen enn du selv ville klart.