De 10 beste eiendomsmeglerne på Oppsal

Skal du selge boligen din på Oppsal og lurer på hvilken megler du skal gå for? Det kan være vanskelig å ta et valg med så mange aktører der ute, men ved å sammenligne forskjellige tilbud vil du enklere få en forståelse for hva meglerne kan tilby deg, og dermed velge den megleren som passer best for deg og din bolig. Fyll inn skjemaet på siden og motta tre gratis og uforpliktende tilbud fra meglere på Oppsal!

Få 3 tilbud

Eiendomsmegler Krogsveen avd. Oppsal

Eiendomsmegler Krogsveen avd. Oppsal har lang erfaring og bred kompetanse med kjøp og salg av bolig i bydelen. Kontoret ligger sentralt rett ved Skøyenåsen T-bane, kun et steinkast unna Oppsal Skole.

 • Stiftet i 2001
 • 8 ansatte
 • Haakon Tveters vei 27, 0682 Oslo

DNB Eiendom Oppsal

DNBs eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boliger på Oppsal. Skal du selge bolig eller kjøpe, gir de deg verdifull informasjon. Spør de gjerne om en verdivurdering, gjøre boligen klar for visning eller andre ting du måtte lure på. 

 • Stiftet i 2005
 • 6 ansatte
 • Østmarkveien 27, 0687 Oslo

OBOS Eiendomsmeglere Oppsal

Dette lille meglerkontoret legger ikke skjul på at spesialiserer seg på å selge OBOS boliger. Dersom du har en OBOS leilighet som du skal selge i Oppsal og omegn, så kan dette være et fint sted p begynne. Kontoret ligger sentralt like ved Oppsal T-bane.

 • Stiftet i 2008
 • 4 ansatte
 • Haakon Tveters vei 104 B, 0686 Oslo

Privatmegleren Oppsal / Østensjø

Privatmegleren på Oppsal går også under navnet PrivatMegleren Première. Det store meglerteamet på dette kontoret kan ha fokus og kunnskap om hele bydel Østensjø og dermed også Oppsal.  

 • Stiftet i 2018
 • 15 ansatte
 • Østmarkveien 2, 0687 Oslo

Aktiv Østensjø/Lambertseter

I Bryn Senter ligger Aktiv Eiendomsmegler sitt nærmeste kontor. Dette er det eldste av meglerkontorene i bydel Østensjø, noe man kan anta at fører med seg mye erfaring og lokalkjennskap.

 • Stiftet i 1999
 • 10 ansatte
 • Østensjøveien 79, 0667 Oslo

EiendomsMegler 1 Bøler

Sentralt på Bøler ligger Eiendomsmegler 1 sitt lokale kontor. Med sitt samarbeid med Sparebank 1, finnes det fordeler for de som allerede er kunder i banken. Det er verdt å merke seg at kontoret har en lenger geografisk avstand til Oppsal enn andre kontorer på listen.

 • Stiftet i 2006
 • 5 ansatte
 • Bølerskrenten 4, 0691 Oslo

Nordvik Østensjø

I Olaf Helsets Vei på Skullerud finner du det lokale kontoret til Nordvik Eiendomsmegling Østensjø. Her jobber det flere erfarne eiendomsmeglere som har god kunnskap om boligmarkedet på Oppsal.

 • 5 ansatte
 • Olaf Helsets vei 6, 0694 Oslo

Ting du bør se etter

Det finnes flere ting du bør se etter i en megler, og dette kan avhenge av hva slags bolig du selger og hvor den ligger. Likevel er det noen egenskaper enhver dyktig megler bør inneha:

Erfaring

Først og fremst vil vi anbefale deg å ansette en erfaren megler. Gjennom gjentatte boligsalg vil en megler gjerne ha opparbeidet seg en uvurderlig kunnskap og kompetanse innen boligsalg, og dette kan resultere i både raskere salg og høyere salgssum. En erfaren megler koster gjerne litt mer, men vil nesten alltid være en klok investering. Vær likevel oppmerksom på at erfarne og ettertraktede meglere gjerne har flere jern i ilden samtidig. Det er viktig at du forsikrer deg om at megleren vil ha fullt fokus på deg og din bolig.

Lokalkunnskap


I tillegg til å være erfaren, bør megleren du går for være godt kjent i området der boligen din ligger. En lokalkjent megler som har kunnskaper om det lokale boligmarkedet vil ha en bedre forståelse for hva boligkjøpere i området pleier å være på jakt etter, samt lokale boligpriser og hva som påvirker disse. Dette vil gjøre det enklere for megleren å skreddersy en boligprofil til å nå ut til den ønskede målgruppen. En lokalkjent megler er med andre ord bedre rustet til å selge nettopp din bolig.

Personlighet

Faglig kompetanse er vel og bra, men når det kommer til å hyre en eiendomsmegler er personligheten vel så viktig. Megleren er først og fremst en salgsmann, og er på mange måter boligens ansikt utad. Den følelsen megleren gir potensielle kjøpere vil gjerne reflekteres over på selve boligen, så det er sentralt at megleren din kan skape en følelse av trygghet, og at kjøperne føler seg ivaretatt. Dette kan ofte resultere i høyere kjøpsvilje.

Om Oppsal

Oppsal er en drabantby i bydel Østensjø i Oslo. Stedet har sitt navn fra Oppsal Gård, som på gammelnorsk betyr Gården som ligger høyt. Gården ble først dokumentert omkring år 1400. Etter andre verdenskrig ble gården kjøpt av Oslo Kommune, og nesten hele dagens Oppsal er bygget på den gamle gårdsgrunnen.

Boligmarkedet på Oppsal

Bebyggelsen på Oppsal preges i all hovedsak av boliger. Her finnes en god blanding av villabebyggelse, rekkehus og boligblogger. Området huser omtrent 11.000 innbyggere, og bærer som de fleste drabantbyer preg av å være svært planlagt før utbyggingen. Oppsal ligger plassert sørøst i Oslo, med kort avstand til Østmarka med gode turmuligheter. Boligprisene i området ligger midt på treet for bydelen, med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på rundt 58.000 kroner.