×

Eiendomsmeglere på Ullevål

Når du skal selge boligen din bør det første steget du tar være å hyre en eiendomsmegler. Dette kan være en komplisert prosess, og med så mange dyktige eiendomsmeglere der ute kan det være vanskelig å i det hele tatt vite hvor man skal starte. Det lureste du kan gjøre er å sammenligne forskjellige tilbud, og velge den megleren som passer best for deg og din bolig. Fyll ut skjemaet på siden vår og motta tre gratis og uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere på Ullevål!

Disse egenskapene bør du se etter

Når du skal sammenligne forskjellige meglere er det flere ting du bør være klar over. Hva er det i det hele tatt som skiller en dyktig eiendomsmegler fra mengden? Ved å se etter disse tre egenskapene vil du stille litt sterkere når det kommer til å velge den megleren som passer best for deg:

Personlighet

En eiendomsmegler er først og fremst en salgsmann. Megleren er på mange måter boligens ansikt utad, og er gjerne den potensielle kjøpere forbinder med boligen. Derfor er det sentralt at du velger en megler som har gode mellommenneskelige egenskaper, og som skaper en god følelse hos kjøperne. Du kommer også til å tilbringe en del tid med megleren din, så det er helt klart en fordel at dere kommer godt overens. Et godt tips er å gå etter magefølelsen; hvis du liker megleren din, vil nok potensielle kjøpere gjøre dette òg.

Erfaring

Det er naturligvis også viktig at megleren har god faglig kompetanse, noe som gjerne bygges opp gjennom gjentatte boligsalg. Vårt råd er derfor å velge en erfaren megler, en som vet hva som skal til for å selge en bolig. Erfarne meglere vil ha opparbeidet seg en enorm kompetanse, noe som gjerne vil gi en økt trygghetsfølelse hos potensielle kjøpere. Dette kan igjen resultere både i et raskere salg, og en høyere salgspris.

Lokalkunnskap

Til slutt vil vi anbefale å velge en megler som har gode kunnskaper om det lokale boligmarkedet. En lokalkjent megler vil gjerne ha bedre forståelse for de lokale boligprisene, hva som påvirker disse, samt hva som vektlegges av boligkjøpere i området. Dette gjør det lettere for megleren å lage en passende boligprofil for å nå ut til den rette målgruppen.

Om Ullevål

Ullevål er et boligstrøk i bydel Nordre Aker i Oslo. Området har sitt navn fra Ullevål gård, en storgård som kan spores helt tilbake til middelalderen. Gården var på begynnelsen av 1800-tallet et sentrum for borgerskapets selskapsliv, frem til gårdseier John Collett døde i 1810. Gården ble delt opp og solgt, og i dag finner du både Ullevål Sykehus og Vestre Aker skole her. Det ble også etablert boligtomter i området, som i dag er kjent som Ullevål Hageby.

Boligmarkedet på Ullevål

Ullevål Hageby ble i begynnelsen etablert for å huse arbeiderklassen, men det var middelklassen som i all hovedsak etablerte seg her. Bebyggelsen består av murbygninger, og vi finner både villaer, tomannsboliger, firemannsboliger og større leilighetskomplekser her. Kvadratmeterprisen i området er blant toppsjiktet i Oslo, og ligger gjerne på mellom 100.000 og 200.000 kroner avhengig av boligtype.