De 10 beste eiendomsmeglerne i Grorud

Det finnes mange eiendomsmeglere som spesialiserer seg på bydel Grorud. Ved å fylle ut skjemaet på siden vår kan du raskt og enkelt komme i gang med å finne den rette. Du vil få tilbud fra samtlige eiendomsmeglere og valget mellom hvem av dem som passer deg best er ditt. Dette er selvsagt helt uforpliktende og gratis.

Få 3 tilbud

Eiendomsmegler1 Groruddalen

Eiendomsmegler 1 Grorud er selskapets lokale kontor i Groruddalen. Kontoret ble stiftet i 2000, og har dermed drevet med boligformidling i bydelen i 20 år. Selskapet består av en rekke erfarne meglere, som jobber fra deres kontorer på Grorud Torg.

Les mer om Eiendomsmegler1

 • Stiftet i 2000
 • 7 ansatte
 • Bergensveien 8, 0963 Oslo

Krogsveen Groruddalen

I syvende etasje på Stovner Senter finner du lokalene til Eiendomsmegler Krogsveen avdeling Groruddalen. Her jobber en rekke erfarne eiendomsmeglere med gode lokalkunnskaper. Selskapet ble etablert i 1997, og har siden det vært en viktig aktør innen boligformidling i Groruddalen.

Les mer om Krogsveen

 • Stiftet i 1997
 • 2 ansatte
 • Stovner Senter 3, 0985 Oslo

Privatmegleren Bjerke/Grorud

PrivatMegleren Bjerke / Groruddalen er det lokale meglerkontoret til PrivatMegleren. Fra sine kontorer på Linderud Senter jobber en rekke håndplukkede eiendomsmeglere med lang erfaring og god kunnskap om det lokale boligmarkedet på Bjerke og Grorud.

Les mer om Privatmegleren

 • Stiftet i 2018
 • 18 ansatte
 • Erich Mogensøns vei 38, 0594 Oslo

DNB Eiendom Kalbakken

Sentralt på Kalbakken i bydel Grorud finner du det lokale meglerkontoret til DNB Eiendom Kalbakken. Kontoret ble opprettet i 2011, og består av en rekke meglere med lang og bred erfaring innen boligformidling på Kalbakken.

Les mer om DNB Eiendom

 • Stiftet i 2011
 • 4 ansatte
 • Nedre Kalbakkvei 4, 0950 Oslo

Obos Kalbakken

Sentralt i Trondheimsgata på Kalbakken finner du det lokale kontoret til Obos Eiendomsmeglere. Selskapet består av en rekke erfarne meglere som siden stiftelsen i 2008 har drevet med boligformidling i bydel Grorud.

Les mer om Obos Eiendomsmeglere

 • Stiftet i 2008
 • 3 ansatte
 • Trondheimsveien 391, 0953 Oslo

Schala & Partners Kalbakken

Sentralt plassert ved Kalbakkstubben bussholdeplass finner du lokalene til Schala & Partners avdeling Kalbakken. Her jobber erfarne og lokalkjente meglere med kjøp og salg av boliger. Selskapet er en sentral aktør i boligformidlingsbransjen på Kalbakken og omkringliggende bydeler.

 • Stiftet i 2019
 • 8 ansatte
 • Nedre Kalbakkvei 2B, 0950 Oslo

Eie Veitvet

Eie Eiendomsmegling Veitvet ble stiftet i 2017, og har sine kontorer like ved Veitvet T-banestasjon. Selskapet består av en rekke erfarne eiendomsmeglere som har spesialisert seg innen kjøp og salg av boliger i bydelene Bjerke og Grorud.

Les mer om Eie Eiendomsmegling

 • Stiftet i 2017
 • 5 ansatte
 • Veitvetveien 8, 0596 Oslo

Boa Oslo øst

Ved Holtet trikkestopp i bydel Nordstrand finner du lokalen til BOA Eiendom Nordstrand. Her jobber erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere med kjøp og salg en boliger i Oslo Øst. Selskapet ble stiftet i 2009 og er en viktig aktør i boligformidlingsbransjen i Oslo.

Les mer om Boa Eiendomsmegling

 • Stiftet i 2009
 • 9 ansatte
 • Kongsveien 91, 1177 Oslo

Nordvik Løren

Sentralt ved Løren Torg på Løren ligger det lokale kontoret til Nordvik Eiendomsmegling Løren. Selskapet består av en rekke erfarne eiendomsmeglere som har god kjennskap til boligmarkedet på Løren, Bjerke, Sinsen, Ulven, Årvoll, Linderud Frydenberg, Risløkka, Hasle, Teisen og Tonsen.

Les mer om Nordvik

 • 5 ansatte
 • Lørenveien 44, 0585 Oslo

Hvilke egenskaper bør jeg se etter hos en megler?

Når man står med valget mellom flere meglere kan det virke vanskelig å vite hva man bør se etter. Det finnes mange dyktige og etablerte meglere som kan sitt fag, men det er likevel noen ting du krysse av listen din før du tar valget ditt, slik at kjøp eller salg av bolig kan gå så knirkefritt som mulig.

Sjekk referanser
Pass på at du gjør en bakgrunnssjekk, slik at du kan få et inntrykk av hva slags erfaring megleren har. En megler som omsetter mange boliger og har lang erfaring er selvsagt å foretrekke, men her må du også passe på at megleren ikke er for opptatt med for mange kunder, slik han eller hun har tid til deg og har muligheten til å følge opp.

En lokalkjent megler er en fordel
En megler som har kjennskap til lokalområdet er en fordel ved salg av bolig. Megleren har ikke da bare muligheten til å komme med tips og råd om det lokale, men de sitter også på verdifull kunnskap om markedet i dette området og hva som er lurt på gjøre i din situasjon.

Personlighet
Det er lurt å bite seg merke i meglerens personlighet og hvorvidt dere har kjemi. Du skal tross alt bruke mye tid med megleren, og du skal også kunne stole på han eller hun med en av dine største verdier. En megler som er god til å snakke for seg og er flink med folk kan gjøre en stor forskjell, ikke bare for deg, men også for en eventuell kjøper.

Gratis verdivurdering
Mange meglere tilbyr i dag gratis verdivurdering. Dette er fint for å få en smakebit av hvordan det er å arbeide med den aktuelle megleren. Du kan teste hvordan kjemien fungerer i praksis. Det kan også være en fordel å velge en megler som tilbyr gratis verdivurdering fordi da kan du være tryggere på at dette er en person som virkelig ønsker oppdraget og ikke vil nedprioritere det blant flere andre oppdrag.

Om bydel Grorud

Øst i Oslo finner du bydel Grorud med ca 27 000 innbyggere. Bydelen omfatter blant annet områdene Ammerud, Romsås og Rødtvedt. Grorud ligger et stykke unna sentrum, men her er det gode kollektivforbindelser med både buss og T-bane. Lillomarka har flotte turmuligheter og ligger nærme Grorud. Dette er nok en del av grunnen til at mange trekker seg til bydelen. Sport og aktivitet er stort innad i Grorud, og her finner du mange tilbud innenfor idrett og aktiviteter for alle aldersgrupper.

Om markedet på Grorud

Flere av de lokalkjente meglerne holder til på Bjerke. Det finnes også flere meglere på Kalbakken, og ellers spredt utover bydelen. Grorud består for det meste av blokkbebyggelse, eneboliger og rekkehus, og i hovedsak etterkrigsbebyggelse. Det at det ligger så nærme Lillomarka og litt utenfor bykjernen gjør det til et ypperlig sted for familier som ønsker et litt roligere boligstrøk med god forbindelse til natur og utendørsaktivitet. Med en del oppgradering, satsing og rehabilitering innad i bydelen de seneste årene, er det nå god kok i boligmarkedet som i resten av Oslo, men her er prisene naturligvis noe lavere enn de helt sentrumsnære områdene.

Selge selv eller bruke eiendomsmegler

Mange er nok innom tanken på å kunne selge selv, i håp om å spare penger. En erfaren eiendomsmegler vil dog i de fleste tilfeller klare å få en høyere salgspris på din bolig i utgangspunktet. Med en eiendomsmegler som har gode forbindelser og som omsetter mange boliger, kan du nemlig dra nytte av verdifull rådgivning og informasjon om markedet, som du kanskje ikke hadde hatt tilgang til på egenhånd. Se prisene på megler her.