Eiendomsmegler Grorud

Det finnes mange eiendomsmeglere som spesialiserer seg på bydel Grorud. Ved å fylle ut skjemaet på siden vår kan du raskt og enkelt komme i gang med å finne den rette. Du vil få tilbud fra samtlige eiendomsmeglere og valget mellom hvem av dem som passer deg best er ditt. Dette er selvsagt helt uforpliktende og gratis.

Hvilke egenskaper bør jeg se etter hos en megler?

Når man står med valget mellom flere meglere kan det virke vanskelig å vite hva man bør se etter. Det finnes mange dyktige og etablerte meglere som kan sitt fag, men det er likevel noen ting du krysse av listen din før du tar valget ditt, slik at kjøp eller salg av bolig kan gå så knirkefritt som mulig.

  • Sjekk referanser
    Pass på at du gjør en bakgrunnssjekk, slik at du kan få et inntrykk av hva slags erfaring megleren har. En megler som omsetter mange boliger og har lang erfaring er selvsagt å foretrekke, men her må du også passe på at megleren ikke er for opptatt med for mange kunder, slik han eller hun har tid til deg og har muligheten til å følge opp.
  • En lokalkjent megler er en fordel
    En megler som har kjennskap til lokalområdet er en fordel ved salg av bolig. Megleren har ikke da bare muligheten til å komme med tips og råd om det lokale, men de sitter også på verdifull kunnskap om markedet i dette området og hva som er lurt på gjøre i din situasjon.
  • Personlighet
    Det er lurt å bite seg merke i meglerens personlighet og hvorvidt dere har kjemi. Du skal tross alt bruke mye tid med megleren, og du skal også kunne stole på han eller hun med en av dine største verdier. En megler som er god til å snakke for seg og er flink med folk kan gjøre en stor forskjell, ikke bare for deg, men også for en eventuell kjøper.

Om bydel Grorud

Øst i Oslo finner du bydel Grorud med ca 27 000 innbyggere. Bydelen omfatter blant annet områdene Grorud, Ammerud, Romsås og Rødtvedt. Grorud ligger et stykke unna sentrum, men her er det gode kollektivforbindelser med både buss og T-bane. Med Lillomarka så nærme, er det flotte turforbindelser, og dette er nok en del av grunnen til at mange trekker seg til bydelen. Sport og aktivitet er stort innad i Grorud, og her finner du mange tilbud innenfor idrett og aktiviteter for alle aldersgrupper.

Om markedet på Grorud

Grorud består for det meste av blokkbebyggelse, eneboliger og rekkehus, og i hovedsak etterkrigsbebyggelse. Det at det ligger så nærme Lillomarka og litt utenfor bykjernen gjør det til et ypperlig sted for familier som ønsker et litt roligere boligstrøk med god forbindelse til natur og utendørsaktivitet. Med en del oppgradering, satsing og rehabilitering innad i bydelen de seneste årene, er det nå god kok i boligmarkedet som i resten av Oslo, men her er prisene naturligvis noe lavere enn de helt sentrumsnære områdene.

Selge selv eller bruke eiendomsmegler

Mange er nok innom tanken på å kunne selge selv, i håp om å spare penger. En erfaren eiendomsmegler vil dog i de fleste tilfeller klare å få en høyere salgspris på din bolig i utgangspunktet. Med en eiendomsmegler som har gode forbindelser og som omsetter mange boliger, kan du nemlig dra nytte av verdifull rådgivning og informasjon om markedet, som du kanskje ikke hadde hatt tilgang til på egenhånd.