Eiendomsmeglere i Holmenkollen

Skal du selge boligen din og er usikker på hvilken eiendomsmegler du skal bruke? Med så mange aktører på banen kan det være vanskelig å vite hvem du skal gå for, men ved å sammenligne ulike tilbud vil du enklere kunne velge den megleren som passer best for deg og din bolig. Fyll ut skjemaet på siden og motta tre gratis og uforpliktende tilbud fra meglere på Holmenkollen!

Få 3 tilbud

DNB Eiendom Røa

DNB Eiendom Røa kjenner Oslo Vest godt og har lang erfaring med kjøp og salg av bolig. Skal du selge din bolig, så hjelper de deg med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning eller andre spørsmål du måtte ha. Her, nord for Ullernåsen og øst for Lysakerelva, på grensen mellom Oslo og Bærum, finner du alle boligtyper; fra plasseffektive blokkleiligheter til staselige villaeiendommer, og fra det sentrumsnære til det landlige. De har lang erfaring og gode resultater med salg av boliger både på Røa, Hovseter, Huseby, Smestad, Holmen, Bogstad og på ”deres” side av Holmenkollåsen.

 • Stiftet i 2009
 • 13 ansatte
 • Vækerøveien 197, 0751 Oslo

Eie Eiendomsmegling Røa

Kontoret på Røa ble startet i 1988 av eiendomsmeglernestor Trygve Swartling og ble Eie kontor i 2006. Her jobber det erfarne eiendomsmeglere med lang fartstid i denne bydelen. De jobber hardt for at ditt boligsalg skal være en positiv opplevelse under mantra «skikkelig eiendomsmegling». Både i 2012, 2013, 2014 og 2015 var kontoret det mestomsettende kontoret i Eie. De er også blant markedslederne i bydel Vestre Aker og har til enhver tid flere boliger for salg.

 • Stiftet i 1995
 • 14 ansatte
 • Griniveien 10, 0756 Oslo

Sem & Johnsen Eiendomsmegling

Siden etablering i 1977, har Sem & Johnsen hatt en ledende posisjon innen eiendomsmegling av de mest attraktive eiendommene i Oslo og Bærum, og er idag også markedsledende på salg av boliger under oppføring i Oslo og Akershus. På kontoret på Røa jobbet det dyktige og erfarne meglere som kjenner bydelen godt.

 • Stiftet i 2015
 • 8 ansatte
 • Klingenberggata 7, 0161 Oslo

Eiendomsmegler Krogsveen

Eiendomsmegler Krogsveen avd. Røa består av et lite, men sammensatt team av dyktige eiendomsmeglere som har spesialisert seg på boliger i, og rundt Røa. Bak megleren du velger, står det alltid et allsidig team som bistår gjennom prosessen. Slik sikrer vi målet om høyest mulig pris for boligen din. Og at salgsprosessen oppleves trygg og smidig.

 • Stiftet i 2016
 • 3 ansatte
 • Vækerøveien 193A, 0751 Oslo

Hva bør jeg se etter?

Hva du bør se etter i en megler kan avhenge av hva slags type bolig det er snakk om, samt hvor den befinner seg. Likevel er det tre viktige egenskaper du bør se etter uavhengig av situasjonen:

Erfaring

Først og fremst bør du velge en erfaren megler. En megler som har erfaring fra flere boligsalg vil ha opparbeidet seg en unik kompetanse, og selv om prisen for å selge en bolig er høyere når man hyrer inn en megler så opplever de fleste det er verdt investeringen. En erfaren megler vil ha bedre forståelse for hva som skal til for å selge en bolig. I tillegg vil en erfaren megler kunne skape en økt trygghetsfølelse hos potensielle kjøpere, som igjen kan bidra til både raskere salg og høyere salgssum.

Lokalkunnskap


I tillegg til erfaring bør du se etter en megler som har gode lokalkunnskaper om området der boligen din ligger. En megler som kjenner det lokale boligmarkedet vil nemlig være bedre rustet til å selge nettopp din bolig. Megleren vil gjerne ha bedre forståelse for de lokale boligprisene, hva som vektlegges av kjøpere i området, samt hva som finnes i nærheten av servicetilbud og annet. Dette gjør det lettere å skreddersy den perfekte boligprofilen for å nå den rette målgruppen.

Personlighet

Når du har fått tatt en faglig vurdering av de ulike meglerne bør du se litt på det mellommenneskelige aspektet. En eiendomsmegler er ofte den potensielle kjøpere forbinder med boligen, og er på mange måter boligens ansikt utad. Derfor vil det naturligvis lønne seg at megleren er en varm og mottakelig person som gir kjøperne en god følelse. Du kommer også til å tilbringe en del tid med megleren din selv, så det er en fordel at dere kommer godt overens.

Om Holmenkollen

Holmenkollen er et boligstrøk i bydel Vestre Aker i Oslo. Området, herunder spesielt Holmenkollbakken, er en populær turistattraksjon med over en million besøkende hvert år. Bebyggelsen her ble hovedsakelig etablert i forbindelse med byggingen av Holmenkollbanen på slutten av 1800-tallet, da det ble solgt tomter langs hele linjen for å sørge for et jevnt passasjergrunnlag.

Boligmarkedet i Holmenkollen

Holmenkollen preges i stor grad av villabebyggelse, men de senere år har det vært en betydelig utbygging av boligfelt, spesielt i den øvre delen kjent som Voksenkollen. Den fine utsikten og nærheten til Nordmarka har gjort Holmenkollen til et svært attraktivt boligområde, og i dag er det regnet som et av de mest attraktive og eksklusive strøkene i Oslo. Boligprisene i området er blant de høyeste i landet.