De 7 beste eiendomsmeglerne i Lørenskog

Ønsker du å selge boligen din, men er usikker på hvilken megler du skal velge? Det finnes en rekke dyktige meglere i Lørenskog, og det kan være vanskelig å vite hva man skal se etter. Ved å sammenligne forskjellige tilbud vil du få en bedre oversikt over hva hver enkelt megler kan tilby deg. Fyll ut skjemaet på siden og motta tre gratis og uforpliktende tilbud fra meglere nær deg.

Få 3 tilbud

DNB Eiendom Lørenskog

DNB Eiendom avdeling Lørenskog ble stiftet i 2002, og har sine lokaler sentralt plassert i Solheimveien i Lørenskog. Selskapet er en sentral aktør i den lokale meglerbransjen, og huser erfarne og lokalkjente meglere med gode kunnskaper om det lokale boligmarkedet.

 • Stiftet i 2002
 • 12 ansatte
 • Solheimveien 112, 1473 Lørenskog

Aktiv Lørenskog

I Ola Hegerbergs vei i Lørenskog ligger kontorene til den lokale avdelingen til Aktiv Eiendom i Lørenskog. Her jobber lokalkjente eiendomsmeglere med lang erfaring innen boligformidling i området og omfattende kunnskap om det lokale boligmarkedet.

 • 5 ansatte
 • Ola Hegerbergsgate 10, 1476 Rasta

Nordvik Lørenskog

Plassert i Haneborgveien på Fjellhamar finner du lokalene til Nordvik Eiendomsmegling avdeling Lørenskog. Her jobber erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere som har spesialisert seg på boligformidling i Lørenskog og omkringliggende områder.

 • Stiftet i 2017
 • 7 ansatte
 • Haneborgveien 103, 1463 Fjellhamar

Eiendomsmegler 1 Lørenskog

Sentralt plassert i Bibliotekgata i Lørenskog finner du kontorene til Eiendomsmegler 1 avdeling Lørenskog. Her har erfarne og lokalkjente meglere med omfattende kunnskaper om det lokale boligmarkedet jobbet med kjøp og salg av boliger siden selskapet ble stiftet i 2012.

 • Stiftet i 2012
 • 7 ansatte
 • Bibliotekgata 30, 1473 Lørenskog

Proaktiv Lørenskog

Plassert i Vestparken sentralt i Lørenskog ligger kontorene til den lokale avdelingen til Proaktiv Eiendomsmegling avdeling Lørenskog. Selskapet har siden 2002 tilbudt tjenester innen kjøp og salg av boliger i Lørenskog og Romerike forøvrig. Her jobber erfarne og lokalkjente meglere med omfattende kunnskaper om det lokale boligmarkedet.

 • 4 ansatte
 • Ola Hegerbergs gate 8, 1471 Lørenskog

Privatmegleren Lørenskog

Privatmegleren Lørenskog har håndplukket sine kompetente meglere som er blant de beste i bransjen. Du finner kontoret sentralt plassert i Jernbanegata på Lillestrøm. Privatmegleren er ett av de nyeste meglerhusene i landet, og de tilbyr en skreddersydd salgsopplevelse som tar utgangspunkt i dine individuelle behov.

 • 19 ansatte
 • Jernbanegata 8, 2004 Lillestrøm

Krogsveen Lørenskog

Krogsveen Lørenskog holder til sentralt ved Skårersletta i Lørenskog. Kontoret ble stiftet i 2001 og består i dag av svært kompetente meglere med bred kunnskap om lokalområdet. Meglerteamet er veldig allsidig, og du får god bistand gjennom hele prosessen.

 • Stiftet i 2001
 • 4 ansatte
 • Skårersletta 5, Lørenskog

Dette bør du se etter

Hva du bør se etter i en eiendomsmegler avhenger av faktorer som boligtype, størrelse og beliggenhet. Likevel er det noen egenskaper du kan se etter fr å skille klinten fra hveten:

Erfaring

En erfaren megler som har solgt mange boliger vil i de aller fleste tilfeller være det smarteste valget. En erfaren megler har bedre forståelse for boligmarkedet og hva som skal til for å selge forskjellige boliger mest mulig smertefritt. I tillegg vil en megler som virker sikker og som kan sakene sine skape en økt følelse av sikkerhet hos potensielle kunder, som igjen kan bidra til høyere salgspris. Vær likevel oppmerksom på at de mest ettertraktede meglerne gjerne har flere jern i ilden samtidig. Vær sikker på at megleren har tid til å prioritere deg og din bolig.

Lokalkunnskap

Vel så viktig som erfaring, er at megleren din har er kjent i området boligen din ligger. En megler som har solgt boliger i ditt område tidligere, vil ha bedre forståelse for boligprisene i området, samt hva som vektlegges mest for boligkjøpere i området. Dette gjør det mulig for megleren å lage en spesialtilpasset boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen.

Bra personlighet

I tillegg til å være faglig kompetent, bør megleren din være en god person. Megleren er på mange måter den potensielle kunder forbinder med boligen din, og en varm og mottakelig megler vil derfor gi kjøperne en bedre følelse. Dette kan bidra både til raskere salg, og høyere salgspris.

Om Lørenskog

Lørenskog er en kommune i Oslo-regionen som fra 2020 er en del av Viken fylke. Lørenskog ble i 1908 utskilt fra Skedsmo, og har siden fungert som en egen kommune. Stedet er svært rikt på historie, og det finnes over 40 fredede kulturminner her. Blant disse er åtte utpregede gravrøyser som har blitt datert til jernalderen.

Boligmarkedet i Lørenskog

Lørenskog preges i stor grad av å være nært Oslo. Som de fleste andre kommunene i Oslo-regionen finnes det mye blandingsbebyggelse, med både etablert boligbebyggelse, sentrumsliggende leilighetskomplekser og industribygg. Lørenskog har en befolkning på litt over 40.000 mennesker, med en tetthet på 616 mennesker per kvadratkilometer.

Selge uten megler

Visste du at du kan selge boligen uten megler? Mange ønsker å formidle boligsalget sitt selv for å spare penger, og det finnes mange suksesshistorier der salget har gått smertefritt. Likevel bringer en megler ekstremt verdifull kunnskap til bordet, som i mange tilfeller kan være det som hindret konflikt i etterkant av salget.