×

Eiendomsmeglere i Lørenskog

Ønsker du å selge boligen din, men er usikker på hvilken megler du skal velge? Ved å fylle ut skjemaet på vår side vil du motta tre uforpliktende tilbud fra meglere i ditt område, som du kan sammenligne. Tjenesten er helt gratis.

Se etter dette

Det er mange egenskaper du bør se etter i en eiendomsmegler, og vi kan ikke nevne alle her. Derfor har vi valgt å gi deg våre tre beste tips til hva du bør se etter i en megler:

  • Erfaring
    En erfaren megler som har solgt mange boliger vil i de aller fleste tilfeller være det smarteste valget. En erfaren megler har bedre forståelse for boligmarkedet og hva som skal til for å selge forskjellige boliger mest mulig smertefritt. I tillegg vil en megler som virker sikker og som kan sakene sine, skape en økt følelse av sikkerhet hos potensielle kunder, som igjen kan bidra til høyere salgspris. Vær likevel oppmerksom på at de mest ettertraktede meglerne gjerne koster mer.
  • Lokalkunnskap
    Vel så viktig som erfaring, er at megleren din har er kjent i området boligen din ligger. En megler som har solgt boliger i ditt område tidligere, vil ha bedre forståelse for boligprisene i området, samt hva som vektlegges mest for boligkjøpere i området.
  • Bra personlighet
    I tillegg til å være faglig kompetent, bør megleren din være en god person. Megleren er på mange måter den potensielle kunder forbinder med boligen din, og en varm og mottakelig megler vil derfor gi kjøperne en bedre følelse. Dette kan bidra både til raskere salg, og høyere salgspris.

Om Lørenskog

Lørenskog er en kommune i Oslo-regionen som fra 2020 er en del av Viken fylke. Lørenskog ble i 1908 utskilt fra Skedsmo, og har siden fungert som en egen kommune. Stedet er svært rikt på historie, og det finnes over 40 fredede kulturminner her. Blant disse er åtte utpregede gravrøyser som har blitt datert til jernalderen.

Boligmarkedet i Lørenskog

Lørenskog preges i stor grad av å være nært Oslo. Som de fleste andre kommunene i Oslo-regionen finnes det mye blandingsbebyggelse, med både etablert boligbebyggelse, sentrumsliggende leilighetskomplekser og industribygg. Lørenskog har en befolkning på litt over 40.000 mennesker, med en tetthet på 616 mennesker per kvadratkilometer.

Selge uten megler

Visste du at du kan selge boligen din uten en megler? Mange ønsker å formidle boligsalget sitt selv for å spare penger, og det finnes mange suksesshistorier der salget har gått smertefritt. Likevel bringer en megler ekstremt verdifull kunnskap til bordet, som i mange tilfeller kan være det som hindret konflikt i etterkant av salget.