×

Om Proaktiv Eiendomsmegling

eiendomsmegler-proaktiv-logo

Proaktiv Eiendomsmegling baserer sin tjeneste på kvalitet. Fornøyde kunder er også hva Proaktiv synes er det viktigste. De fokuserer på områdene i Norge der det er størst befolkning.

For Proaktiv er det viktig at hele prosessen skal være gjennomtenkt, og de sammenligner den med å spille sjakk. Det er fordi ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Dette vil si at tjenesten blir trygg og effektiv. Det er også et poeng at kunden skal oppnå best mulig pris. Videre er Proaktiv Eiendomsmegling en stor kjede med rundt 130 ansatte. 

Hvor holder Aktiv Eiendomsmegling til? 

Aktiv Eiendomsmegling har en rekke kontorer fordelt utover hele landet. De forskjellige kontorene finner du her: 

 • Oslo (3) 
 • Asker
 • Lillestrøm
 • Jessheim
 • Holmestrand
 • Lørenskog
 • Moholt
 • Heimdal
 • Trondheim (3) 
 • Voss
 • Stavanger
 • Bergen (6) 
 • Sandnes

Selge bolig med Aktiv Eiendomsmegling

 1. Befaring. Her kommer din megler og ser boligen din for første gang. Sett av rikelig med tid slik at megler har mulighet til å sjekke hele boligen grundig. I tillegg skal det også dannes et bilde av hva slags kjøpegruppe som er aktuell for din bolig. I tillegg gir dette også grunnlaget før takstmann kommer. 
 2. Verdivurdering. Megler gir et estimat av verdien på din bolig. Dette er basert på en rekke faktorer. Disse er blant annet standen på boligen, område og så videre. 
 3. Oppdragsinngåelse. Dette er en formell inngåelse mellom selger og Aktiv Eiendomsmegling. Her forklarer selger om hvordan det har vært å bo i boligen. I tillegg skal megler gi kostnadsnivå og forklare hvorfor prisene er som de er. 
 4. Klargjøring. Når du har en avtale med Aktiv Eiendomsmegling starter arbeidet med å selge din bolig. Du får en profesjonell stylist og en profesjonell fotograf slik at din bolig skal fremstå mest mulig attraktiv. En takstmann tar seg av boligsalgsrapporten. I tillegg gjøres annonser klart og all nødvendig informasjon innhentes av megler. 
 5. Godkjenning. Du og megler går gjennom alt materiell som er laget. Dette er for å sørge for at alt av informasjon stemmer, og at du er fornøyd med fremstillingen av din bolig. 
 6. Markedsføring. Markedsføring blir optimalisert i henhold til den relevante målgruppen. På denne måten får du flest mulig interessenter på visning. Proaktiv Eiendomsmegling har også en unik teknologi, Protreff, som gjør letingen etter interessenter enda bedre. 
 7. Visning. Her er det viktig at din bolig blir fremstilt på den beste mulige måten. Denne delen av prosessen er viktig for at interessentene skal delta på budrunden. Derfor vil megler være der og sørge for å innhente informasjon fra alle som er på visningen. 
 8. Oppfølging. Megler følger opp alle potensielle kjøpere flere ganger og sørger for at ingenting er uklart før budrunden. 
 9. Budrunde. Meglerne i Proaktiv Eiendomsmegling legger vekt på at det ikke er markedet som bestemmer den endelige prisen, men meglers innsats gjennom hele prosessen. Dette vil si at det er megler sin jobb å stimulere de potensielle kjøperne hele veien. På denne måten vil flere delta i budrunden. Megler sørger for at alle parter til enhver tid mottar den nyeste informasjonen tilknyttet budrunden. Når siste bud er kommet inn velger du som selger å akseptere budet eller ikke. 
 10. Kontraktsmøte. Før alle partene møtes for å skrive kontrakt, skriver megler et utkast og gjør alt det tekniske arbeidet rundt salget. Når alle parter møtes blir man enige om detaljene. I tillegg avtaler man et tidspunkt for overtakelse. 
 11. Overtakelse. Selger, kjøper og megler møtes for en siste gjennomgang av boligen. Kjøper får nøkler. 
 12. Oppgjør og overdragelse. Proaktiv Eiendomsmegling Oppgjør tar seg av oppgjøret. Du blir satt opp med en egen oppgjørsmedarbeider for å gjøre prosessen effektiv og trygg. Les mer om vanlige oppgaver til en eiendomsmegler her.

Kjøpe bolig gjennom Proaktiv Eiendomsmegling

Dersom du er interessert i å kjøpe bolig gjennom Proaktiv Eiendomsmegling har de alltid mange boliger til salgs i en rekke forskjellige områder, enten du ønsker å selge en leilighet eller vil selge et større hus. Du kan registrere deg i deres boligregister og fylle ut et skjema om krav til din neste bolig. Du vil så bli kontaktet når en av meglerne i Proaktiv Eiendomsmegling har funnet en eller flere boliger som er aktuelle for akkurat deg. Dette gjør at du kan lene deg tilbake og la en profesjonell gjøre jobben. 

Meglere du kan stole på med Proaktiv Eiendomsmegling

Proaktiv Eiendomsmegling sørger for at alle nyutdannede meglere får den oppfølgingen de trenger. Det blir holdt kurs for å forberede de nyansatte på hvordan det er i arbeidslivet. Proaktiv Eiendomsmegling samarbeider også med BI, Høyskolen i Bø og i Sogndal. Dette er et tilbud for studenter slik at de kan øve seg på hvordan det er å gjennomføre et boligsalg.