De 10 beste eiendomsmeglerne på Vinderen

Ved å fylle ut det uforpliktende skjemaet på siden vår kan du raskt og enkelt komme i kontakt med eiendomsmeglere på Vinderen, som alle står klare for å tilby deg sine tjenester. Du står deretter fritt til å velge og vrake mellom ulike meglere som alle er godkjente av Finanstilsynet og som har den brede erfaringen som skal til for å hjelpe deg med dine boligdrømmer. Denne tjenesten er selvsagt gratis.

Få 3 tilbud

Eie Vinderen

Sentralt plassert på Vinderen finner du det lokale kontoret til Eie Eiendomsmegling. Selskapet består av en rekke eiendomsmeglere med lang og bred erfaring, som har spesialisert seg på boligformidling på Vinderen, Ris, Slemdal, Frøen, Holmen og Holmenkollen, samt Gaustad, Nordberg, Korsvoll og Grefsen.

Les mer om Eie Eiendomsmegling

 • Stiftet i 2006
 • 5 ansatte
 • Borgenveien 66, 0373 Oslo

Obos Oslo Vest/Sentrum

OBOS Oslo Vest / Sentrum ligger på Hammersborg Torg, og er det lokale kontoret til OBOS Eiendomsmeglere. Selskapet ble etablert i 2019, og består av en rekke erfarne meglere som har spesialisert seg innen kjøp og salg av boliger i Oslo Vest og Sentrum.

Les mer om Obos Eiendomsmeglere

 • Stiftet i 1995
 • 40 ansatte
 • Hammersborg torg 1, 0179 Oslo

Boa Oslo Vest

På hjørnet av Schønings gate og Industrigata på Majorstuen finner du lokalene til BOA Eiendomsmegling Oslo Vest. Selskapet ble stiftet i 2014 og består av eiendomsmeglere med gode lokalkunnskaper og lang erfaring innen boligformidling i Oslo.

Les mer om Boa Eiendomsmegling

 • Stiftet i 2014
 • 9 ansatte
 • Schønings gate 7, 0356 Oslo

DNB Eiendom Majorstua

I Majorstuakrysset finner du kontorene til DNB Majorstua. Selskapet ble stiftet i 1995, og er et av de største meglerkontorene i Oslo. DNB Majorstua driver eiendomsformidling i hele byen, men har spesialisert seg i markedet på Majorstua og områdene rundt.

Les mer om DNB Eiendom

 • Stiftet i 1995
 • 14 ansatte
 • Kirkeveien 59, 0364 Oslo

Privatmegleren Majorstuen

PrivatMegleren PARK ligger sentralt plassert på hjørnet av Ole Vigs gate og Schultz gate, og er det lokale meglerkontoret til PrivatMegleren på Majorstuen. Selskapet består av en rekke håndplukkede eiendomsmeglere med enorm kompetanse innen boligformidling på Majorstuen, Uranienborg, Briskeby, Homansbyen og Fagerborg, samt Marienlyst, Vinderen, Frøen, Borgen og Smestad.

Les mer om Privatmegleren

 • Stiftet i 2004
 • 21 ansatte
 • Schultz' gate 4, 0365 Oslo

Utleiemegleren Majorstuen

Sentralt plassert i Essendrops gate på Majorstuen finner du lokalene til Utleiemegleren Majorstuen. Selskapet ble stiftet i 1995 og er en sentral aktør innen boligutleie på Majorstuen og omkringliggende bydeler. Her jobber en rekke lokalkjente og erfarne eiendomsmeglere som har spesialisert seg innen boligformidling i Oslo Vest.

 • Stiftet i 1995
 • 17 ansatte
 • Essendrops gate 9, 0368 Oslo

Eiendomsmegler1 Majorstuen

På hjørnet av Majorstuveien og Kirkeveien finner du det lokale meglerkontoret til Eiendomsmegler 1 Majorstuen. Selskapet er satt sammen av flere erfarne meglere, som siden stiftelsen i 2010 har spesialisert seg på boligformidling i den populære bydelen.

Les mer om Eiendomsmegler1

 • Stiftet i 2010
 • 8 ansatte
 • Majorstuveien 38, 0367 Oslo

Proaktiv Briskeby

Proaktiv Briskeby er det lokale meglerkontoret til Proaktiv Properties, og består av en rekke eiendomsmeglere med lang erfaring med formidling av boliger, prosjekter og næringseiendom. Kontoret ligger sentralt plassert på i Løvenskiolds gate på Briskeby.

Les mer om Proaktiv

 • Stiftet i 2016
 • 10 ansatte
 • Løvenskiolds gate 23, 0260 Oslo

Aktiv Frognerveien

På Amtmann Furus Plass på Frogner finner du kontoret til Aktiv Frognerveien. Selskapet har spesialisert seg på kjøp og salg av bolig i bydelen. I tillegg tilbyr Aktiv Frognerveien formidling av fritids- og næringseiendommer i hele landet, dette skiller dem fra andre meglerkontorer.

Les mer om Aktiv Eiendomsmegling

 • Stiftet i 2013
 • 16 ansatte
 • Elisenbergveien 34 A, 0265 Oslo

Nordvik Frogner

Nordvik Frogner er det lokale kontoret til Nordvik Eiendomsmegling i den fasjonable bydelen. Kontoret ligger sentralt plassert i Parkveien, og har siden 2015 spesialisert seg på boligformidling på Frogner, Homansbyen og Uranienborg, samt Vika, Skillebekk og Oslo Sentrum.

Les mer om Nordvik

 • Stiftet i 2015
 • 24 ansatte
 • Parkveien 33 B, 0258 Oslo

Hva bør vektlegges ved valg av eiendomsmegler?

Å velge riktig eiendomsmegler kan være avgjørende for salget. Det finnes mange meglere der ute som er klare for å hjelpe deg, men noen ting bør man ha i bakhodet ved valget av hvilken av dem som vil være mest gunstig for deg. Her følger noen råd du bør ta med deg for å sikre deg den perfekte boligmegleren:

 • Personlighet
  En megler med en litt frampå personlighet som vekker tillit og gir inntrykk av at de vet hva de driver med, har mye å si for både deg og din trygghet, men også for eventuelle kjøpere. Megleren skal representere deg og dine største verdier og må kunne snakke for seg, samt gi deg sikkerhet på at du blir tatt vare på. Kjemien du har med megleren din spiller en stor rolle for hvordan du opplever hele prosessen med å kjøpe eller selge bolig, og du bør vektlegge en som er tilgjengelig og som følger opp.
 • Lokale kjennskaper
  Lokalkjennskap til området som du skal kjøpe eller selge i er også en boks du bør tikke av. Kunnskapen megleren har om det lokale har mye å si for å sette riktig pris og er enda en indikator på at du er i trygge hender. Om det skulle være seg slik at du eller kjøperen har eventuelle spørsmål eller bekymringer kan det jo bare telle positivt dersom megleren har kunnskap om bransjen og markedet i dette spesifikke området og vet hva de snakker om.
 • Referansesjekk
  Vær nøye med å sjekke referansene til megleren og pass på at erfaringen er på plass, slik at du kan slappe av og stole på at fagfolkene fungerer som de rådgiverne du trenger i forbindelse med boligsalg. Se etter en megler som omsetter mange boliger og som har den faglige bakgrunnen som er nødvendig for å være mest mulig behjelpelig med dine behov. Se rangering av meglere for Oslo generelt her.

Om Vinderen

Vinderen ligger fint til sydøst i Vestre Aker bydel med gode t-baneforbindelser til Majorstuen og sentrum, men også ut i skog og mark. Det er primært et boligområde, men ved T-banestasjonen finner du et lite sentrum med et utvalg av diverse butikker og caféer. Hovedsakelig finner du mest eneboliger i dette området, og det er fint og rolig sted for barnefamilier og eldre.

Om boligmarkedet på Vinderen

Det er generelt stor aktivitet i boligmarkedet i Oslo by. Vinderen er intet unntak, og er et koselig boligområde i Vestre Aker bydel med primært eneboliger i øvre prisklasse. Her finner du blant annet den kinesiske og indiske ambassade, og tilgjengeligheten til byen gjør det til et supert område, som likevel byr på en tilbaketrukket og rolig atmosfære.

Mulighet for å selge selv

Mange leker nok med tanken på å selge boligen uten megler i håp om å spare penger. Det er en mulighet for dette, men med den erfaringen og kunnskapen en eiendomsmegler sitter på vil det nok kanskje være verdt det å investere i. Fagkunnskapen en megler kan tilby om boligmarkedet vil være verdifull i forbindelse med kjøp og salg av bolig, i tillegg til at megleren ofte kan få solgt til en høyere pris i utgangspunktet med sin ekspertise og sine bekjentskaper.

Ofte stilte spørsmål

Hvilken er den beste eiendomsmegleren på Vindern?

Det finnes en lang rekke eiendomsmeglere som spesialiserer seg på Vinderen-området. Vi har valgt å benytte brukeranmeldelser for å kåre de beste eiendomsmeglerne for Vinderen. Se vår komplette oversikt.

Hvilke eiendomsmeglere finnes på Vinderen?

Sentralt på Vinderen i Borgenveien har Eie Eiendomsmegling en egen avdeling. I tillegg er det mange Oslo Vest-baserte meglerkontorer som har Vinderen innen sitt kjerneområde.

Hvordan finner man best eiendomsmegler?

Det lønner seg å hente inn flere tilbud fra flere aktuelle eiendomsmeglere og sammenligne tilbudene. På denne måten vil du få eiendomsmeglerne til å konkurrere om deg.

Hva er kvadratmeterprisen på Vinderen i Oslo?

Oslo kommune sin prisstatistikk for blokkleiligheter viste i 2019 en gjennomsnittspris på 87.014,- for Vinderen i Oslo.