Eiendomsmegler på Vinderen

Ved å fylle ut det uforpliktende skjemaet på siden vår kan du raskt og enkelt komme i kontakt med eiendomsmeglere på Vinderen, som alle står klare for å tilby deg sine tjenester. Du står deretter fritt til å velge og vrake mellom ulike meglere som alle er godkjente av Finanstilsynet og som har den brede erfaringen som skal til for å hjelpe deg med dine boligdrømmer. Denne tjenesten er selvsagt gratis.

Hva bør vektlegges ved valg av eiendomsmegler?

Å velge riktig eiendomsmegler kan være avgjørende for salget. Det finnes mange meglere der ute som er klare for å hjelpe deg, men noen ting bør man ha i bakhodet ved valget av hvilken av dem som vil være mest gunstig for deg. Her følger noen råd du bør ta med deg for å sikre deg den perfekte boligmegleren:

  • Personlighet
    En megler med en litt frampå personlighet som vekker tillit og gir inntrykk av at de vet hva de driver med, har mye å si for både deg og din trygghet, men også for eventuelle kjøpere. Megleren skal representere deg og dine største verdier og må kunne snakke for seg, samt gi deg sikkerhet på at du blir tatt vare på. Kjemien du har med megleren din spiller en stor rolle for hvordan du opplever hele prosessen med å kjøpe eller selge bolig, og du bør vektlegge en som er tilgjengelig og som følger opp.
  • Lokale kjennskaper
    Lokalkjennskap til området som du skal kjøpe eller selge i er også en boks du bør tikke av. Kunnskapen megleren har om det lokale har mye å si for å sette riktig pris og er enda en indikator på at du er i trygge hender. Om det skulle være seg slik at du eller kjøperen har eventuelle spørsmål eller bekymringer kan det jo bare telle positivt dersom megleren har kunnskap om bransjen og markedet i dette spesifikke området og vet hva de snakker om.
  • Referansesjekk
    Vær nøye med å sjekke referansene til megleren og pass på at erfaringen er på plass, slik at du kan slappe av og stole på at fagfolkene fungerer som de rådgiverne du trenger i forbindelse med boligsalg. Se etter en megler som omsetter mange boliger og som har den faglige bakgrunnen som er nødvendig for å være mest mulig behjelpelig med dine behov.

Om Vinderen

Vinderen ligger fint til sydøst i Vestre Aker bydel med gode t-baneforbindelser til Majorstuen og sentrum, men også ut i skog og mark. Det er primært et boligområde, men ved T-banestasjonen finner du et lite sentrum med et utvalg av diverse butikker og caféer. Hovedsakelig finner du mest eneboliger i dette området, og det er fint og rolig sted for barnefamilier og eldre.

Om boligmarkedet på Vinderen

Det er generelt stor aktivitet i boligmarkedet i Oslo by. Vinderen er intet unntak, og er et koselig boligområde i Vestre Aker bydel med primært eneboliger i øvre prisklasse. Her finner du blant annet den kinesiske og indiske ambassade, og tilgjengeligheten til byen gjør det til et supert område, som likevel byr på en tilbaketrukket og rolig atmosfære.

Mulighet for å selge selv

Mange leker nok med tanken på å selge boligen uten megler i håp om å spare penger. Det er en mulighet for dette, men med den erfaringen og kunnskapen en eiendomsmegler sitter på vil det nok kanskje være verdt det å investere i. Fagkunnskapen en megler kan tilby om boligmarkedet vil være verdifull i forbindelse med kjøp og salg av bolig, i tillegg til at megleren ofte kan få solgt til en høyere pris i utgangspunktet med sin ekspertise og sine bekjentskaper.