De 10 beste eiendomsmeglerne på Grønland

En erfaren og dyktig eiendomsmegler kan hjelpe deg med alt fra prosessen med kjøp og salg av bolig, gjøre verdivurdering eller generelt gi deg rådgivning om boligmarkedet. Dersom du er ute etter en eiendomsmegler, kan du raskt og enkelt fylle inn det uforpliktende skjemaet på siden vår og komme i gang med å sammenligne tilbud fra ulike meglere, som alle har fagkompetanse og som står klar til å hjelpe deg.

Få 3 tilbud

DNB Eiendom Gamle Oslo – Bjørvika

Sentralt i Grønlandsleiret finner du det lokale meglerkontoret til DNB Eiendom Grønland / Bjørvika. Selskapet består av flere erfarne eiendomsmeglere som siden 2013 har spesialisert seg på boligformidling i Gamle Oslo og Bjørvika.

Les mer om DNB Eiendom

 • Stiftet i 2013
 • 10 ansatte
 • Grønlandsleiret 19, 0190 Oslo

Aktiv Grønland/Bjørvika

Aktiv Grønland / Bjørvika har de siste 20 årene utviklet seg til å bli den ledende aktøren innen boligformidling i bydel Gamle Oslo. Aktiv kunne i syv år skilte med førsteplass i Norsk Kundebarometers årlige kåring av de mest fornøyde kundene.

Les mer om Aktiv Eiendomsmegling

 • Stiftet i 2000
 • 26 ansatte
 • Grønlandsleiret 23, 0190 Oslo

Eiendomsmegler1 Gamle Oslo

Sentralt plassert på Galgeberg finner du det lokale meglerkontoret til Eiendomsmegler 1 Gamle Oslo. Selskapet ble stiftet i 2009, og er satt sammen av en rekke meglere med lang erfaring innen boligformidling i bydel Gamle Oslo.

Les mer om Eiendomsmegler1

 • Stiftet i 2009
 • 7 ansatte
 • Galgeberg 3, 0657 Oslo

Proaktiv Ensjø

På hjørnet av Sigurd Hoels vei og Ensjøveien finner du meglerkontoret til Proaktiv Properties Ensjø. Selskapet består av fire meglere med lang og bred erfaring innen kjøp og salg av eiendommer i Oslo og omegn. Proaktiv Ensjø driver formidling av boliger, samt prosjekt- og næringseiendommer.

Les mer om Proaktiv

 • 6 ansatte
 • Sigurd Hoels vei 1, 0655 Oslo

Privatmegleren Gamle Oslo

På hjørnet av Hollendergata Schweigaards gate finner du det lokale kontoret til PrivatMegleren Gamle Oslo. Her jobber en rekke erfarne eiendomsmeglere som siden stiftelsen i 2003 har spesialisert seg på boligformidling i Oslo og omegn.

Les mer om Privatmegleren

 • Stiftet i 2003
 • 10 ansatte
 • Schweigaards gate 40, 0191 Oslo

Obos Kværnerbyen

På hjørnet av Smeltedigelen og Turbingata finner du det lokale meglerkontoret til Obos Eiendomsmeglere Kværnerbyen. Selskapet ble etablert i 2010, og består av en rekke eiendomsmeglere med lang erfaring og gode lokalkunnskaper.

Les mer om Obos Eiendomsmeglere

 • Stiftet i 2010
 • 3 ansatte
 • Hammersborg torg 1, 0179 Oslo

Notar Gamle Oslo

Notar Gamle Oslo, også kjent som Notar Tøyen, ble opprettet i 2014, og har sine kontorer sentralt på Tøyen Torg. Notar Gamle Oslo spesialiserer seg på boligformidling i Gamle Oslo, Grünerløkka, Kværnerbyen og Ensjø, men tar på seg oppdrag i hele Oslo og Akershus. Notar tilbyr alle kunder salgsgaranti, og tar ikke betalt dersom boligen ikke blir solgt.

Les mer om Notar

 • Stiftet i 2014
 • 9 ansatte
 • Hagegata 25, 0653 Oslo

Schala & Partners Bjørvika

Sentralt plassert på hjørnet av Schweigaards gate og Tøyenbekken finner du lokalene til eiendomsmegler Schala & Partners avdeling Bjørvika. Selskapet har drevet med kjøp og salg av boliger i bydel Gamle Oslo siden det ble stiftet i 2017. Her jobber erfarne meglere med gode lokalkunnskaper.

 • Stiftet i 2017
 • 19 ansatte
 • Schweigaards gate 16, 0191 Oslo

Boa Oslo Øst

Ved Holtet trikkestopp i bydel Nordstrand finner du lokalen til BOA Eiendom Nordstrand. Her jobber erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere med kjøp og salg en boliger i Oslo Øst. Selskapet ble stiftet i 2009 og er en viktig aktør i boligformidlingsbransjen i Oslo.

Les mer om Boa Eiendomsmegling

 • Stiftet i 2009
 • 9 ansatte
 • Kongsveien 91, 1177 Oslo

Krogsveen Gamle Oslo

Sentralt i Schweigaards gate finner du det lokale kontoret til Krogsveen Gamle Oslo. Her jobber en rekke erfarne eiendomsmeglere med kjøp og salg av boliger i bydelen. Selskapet ble etablert i 2007, og har siden vært en viktig aktør i boligformidlingsbransjen.

Les mer om Krogsveen

 • Stiftet i 2007
 • 45 ansatte
 • Schweigaards gate 34 A, 0191 Oslo

Hva du bør se etter

Det er stor forskjell på eiendomsmeglere, og de har ofte ulik bakgrunn og erfaring. Når du sammenligner meglere vil du se en variasjon i pris og hva de kan tilby, så ved å være konkret om hva slags tjenester og rådgivning du er ute etter kan du effektivisere prosessen litt. Det finnes også noen verdifulle råd å ha i bakhodet når du sammenligner meglere, for å finne ut hvilken av dem som passer deg best:

 • Kjemi
  Det er viktig at du føler at du kan stole på eiendomsmegleren din og følg derfor magefølelsen. Det gjelder tross alt en av dine største verdier, og det er viktig å føle seg ivaretatt. En sosial megler som er flink med folk er ikke bare gunstig for deg, men også for eventuelle kjøpere. Når du sammenligner meglere finner du raskt ut hvem du kommer best overens med.
 • Lokalkunnskap
  Markedet endrer seg hyppig, og det også store forskjeller på markedet ulike steder i landet. En megler som har personlig erfaring med det området du skal kjøpe eller selge i, kan tilby spesialkompetanse skreddersydd til det lokale, og det slår jo aldri feil å få litt tips om nærmiljøet på visning.
 • Bakgrunn
  Hør med venner og bekjente om de har noen erfaringer med megleren, og sjekk også hva slags erfaring og bakgrunn megleren har. En megler som omsetter mange boliger og som er mye etterspurt er en indikator på at megleren har god greie på sitt fag, men pass på at megleren ikke er for opptatt til å være tilgjengelig for deg og har muligheten til å drive oppfølging.

Om Grønland

Grønland er et område i bydel Gamle Oslo, som ligger sentralt i Oslo øst. Det bor rundt 24 000 personer i dette strøket, og det er kjent for sitt flerkulturelle og yrende liv. Det er et stort utvalg av spisesteder, restauranter, markeder, butikker og utesteder, og mange kulturarrangementer foregår også her. Det er mye å gjøre og se på Grønland, som danner sin egen lille særegne atmosføre i hovedstaden.

Om boligmarkedet på Grønland

Gamle Oslo er en av de bydelene i Oslo med størst vekst. Mye av dette skyldes nok at det er såpass sentrumsnært at mye ligger innenfor gåavstand, i tillegg til at områdene gjerne har et urbant preg med mye som foregår og et rikt kulturtilbud. Av den grunn er nok Gamle Oslo og Grønland perfekt for yngre folk og studenter på boligjakt, da det aldri er et kjedelig øyeblikk. Det er relativt tett boligbebyggelse her og boliglandskapet består stort sett av leiligheter og blokker.

Selge selv eller bruke megler

Mange lurer kanskje på om de skal spare pengene sine og forsøke å selge selv. Det er mye som gjøres digitalt nå, som ikke var mulig før. Men fagkunnskapen og rådgivningen en eiendomsmegler bringer med seg, er uerstattelig dersom man ikke har noe særlig erfaring med eiendomsmarkedet. Det er mye som skal huskes på, og å ha en ekspert med seg på laget, kan gjøre prosessen en hel del enklere for deg. En eiendomsmegler har dessuten kontaktene og erfaringene til å kunne selge boligen din til en høyere pris i utgangspunktet.

Vanlige spørsmål

Hvilken er den beste eiendomsmegleren på Grønland?

Vi har valgt å benytte brukeranmeldelser for å kåre de beste eiendomsmeglerne for Grønland. Se vår komplette oversikt.

Hvilke eiendomsmeglere finnes på Grønland?

Det finnes mange eiendomsmeglere på og i nærheten av Grønland i Oslo. I Grønlandsleiret finner du både DNB Eiendom og Aktiv. I Schweigaards gate finner du både Privatmegleren, Schala & Partners og Krogsveen.

Hvordan finner man beste megler?

Det lønner seg å hente inn flere tilbud fra flere aktuelle eiendomsmeglere og sammenligne tilbudene. På denne måten vil du få eiendomsmeglerne til å konkurrere om deg.

Hva er kvadratmeterprisen på Grønland i Oslo?

Kvadratmeterprisen for leiligheter i Oslo har steget mye i de siste tiårene. I følge Oslo Kommune var den gjennomsnittlige på Grønland i 2019 hele 76.228,-.