De 10 beste eiendomsmeglerne på Sagene

Det finnes mange eiendomsmeglere som spesialiserer seg på bydel Sagene. For å komme i kontakt med disse kan du ganske enkelt fylle ut skjemaet på siden vår, og videre vil du bli kontaktet av et utvalg eiendomsmeglere, basert på dine behov og hva du er ute etter. Du vil deretter ha muligheten til å sammenligne disse tilbudene, slik at du personlig kan velge deg ut den perfekte eiendomsmegleren for deg, ut ifra kvalifikasjoner og erfaring.

Få 3 tilbud

DNB Eiendom Sagene

Midt på Sagene finner du det lokale kontoret til DNB Sagene. DNB Eiendom kan skilte med Oslos største boligkjøperregister, boligkjøpere kan registrere sine ønsker og bli varslet når matchende boligannonser blir lagt ut.

Les mer om DNB Eiendom

 • Stiftet i 2016
 • 10 ansatte
 • Stockfleths gate 60, 0461 Oslo

Krogsveen Sagene

På hjørnet av Maridalsveien og Bentsegata finner du det lokale kontoret til Eiendomsmegler Krogsveen avdeling Sagene. Selskapet er satt sammen av erfarne og lokalkjente meglere, og har siden 2012 vært en sentral aktør innen boligformidling i den gamle arbeiderbydelen.

Les mer om Krogsveen

 • Stiftet i 2012
 • 5 ansatte
 • Maridalsveien 157, Oslo

Schala & Partners avd. Sagene

Schala & Partners Sagene ligger på hjørnet av Maridalsveien og Mogata, og er det lokale kontoret til meglerhuset. Selskapet ble opprettet i 2015 og består av lokalkjente og erfarne eiendomsmeglere som har spesialisert seg på boligformidling i bydelen.

 • Stiftet i 2015
 • 8 ansatte
 • Maridalsveien 160 A, 0461 Oslo

Aktiv Sagene/Bjølsen

Sentralt plassert midt mellom Sagene og Bjølsen, finner du kontoret til Aktiv. Meglerkontoret har lang erfaring med boligformidling, og har siden 2006 spesialisert seg på det lokale boligmarkedet. Aktiv vant Norsk Kundebarometers kåring over Norges mest fornøyde boligkunder syv år på rad.

Les mer om Aktiv Eiendomsmegling

 • Stiftet i 2006
 • 9 ansatte
 • Maridalsveien 154, 0464 Oslo

Privatmegleren Sagene/Bjølsen

Ved Advokat Dahlis plass på Bjølsen finner du det lokale meglerkontoret til PrivatMegleren Sagene / Bjølsen. Selskapet består av en rekke lokalkjente og erfarne eiendomsmeglere som er håndplukket til å drive boligformidling i bydel Sagene.

Les mer om Privatmegleren

 • Stiftet i 2010
 • 5 ansatte
 • Bergensgata 1, 0468 Oslo

Eie Torshov

Sentralt plassert der Feddersens gate møter Torshovgata finner du det lokale meglerkontoret til Eie Eiendomsmegling Torshov. Selskapet ble stiftet i 2001 som Torshov Eiendomsmegling, og har siden det spesialisert seg på boligformidling i den tidligere industribydelen. Kontoret er ett av de eldste i bydelen, og ble i 2016 en del av Eie.

Les mer om Eie Eiendomsmegling

 • Stiftet i 2000
 • 14 ansatte
 • Torshovgata 5 H, 0474 Oslo

Eiendomsmegler1 Torshov

Eiendomsmegler 1 Torshov ligger på hjørnet av Hegermanns gate og Torshovgata, og er det lokale meglerkontoret til selskapet i bydelen. Kontoret består av flere erfarne eiendomsmeglere som har høy kompetanse innen boligformidling i bydelen.

Les mer om Eiendomsmegler1

 • Stiftet i 2001
 • 19 ansatte
 • Hegermanns gate 7, 0478 Oslo

Notar Oslo

Notar Oslo Sentrum ble etablert i 2014, og kontoret ligger sentralt i Oslo på Alexander Kiellands plass. Selskapet består av en rekke erfarne eiendomsmeglere som har spesialisert seg på boligformidling i hele Oslo og Akershus, samt en egen boligfotograf. Notar tilbyr salgsgaranti, og tar ingen betaling ved usolgt bolig.

Les mer om Notar

 • Stiftet i 2014
 • 9 ansatte
 • Waldemar Thranes gate 72, 0175 Oslo

Boa Oslo Øst

Ved Holtet trikkestopp i bydel Nordstrand finner du lokalen til BOA Eiendom Nordstrand. Her jobber erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere med kjøp og salg en boliger i Oslo Øst. Selskapet ble stiftet i 2009 og er en viktig aktør i boligformidlingsbransjen i Oslo.

Les mer om Boa Eiendomsmegling

 • Stiftet i 2009
 • 9 ansatte
 • Kongsveien 91, 1177 Oslo

Hvordan velge megler

Når du står der og skal velge deg ut en eiendomsmegler, kan det virke som en strevsom prosess å i det hele tatt vite hva du burde se etter. Det finnes heldigvis noen avgjørende punkter du burde ha i bakhodet før du går videre med valget av din eiendomsmegler.

Det finnes mange eiendomsmeglere i Norge som ikke er nevnt i denne artikkelen. For en utfyllende liste, se denne oversikten over alle meglerkjedene i Norge.

 • Hva slags erfaring har megleren?
  Dette er et ganske elementært punkt. En megler med god erfaring som vet hva han eller hun driver med er å foretrekke, da de gjerne vet hva de snakker om og derfor kan bringe innsikt og kunnskap til din spesifikke boligsituasjon. En megler som har vært lenge i bransjen har dessuten ofte kontakter som kan gjøre salg av bolig litt enklere.
 • Kommer dere godt overens?
  Du bør bite deg merke i meglerens karakter og personlighet, da dette tross alt er noen som skal representere deg og din bolig, snakke med og presentere for eventuelle kjøpere og generelt noen du skal ha ganske mye med å gjøre. Du sparer deg selv mye bry dersom kjemien er på plass.
 • Har megleren lokalkjennskap?
  Se helst etter en lokalkjent megler som spesialiserer seg på det området du skal kjøpe eller selge i. Med erfaring i det lokale markedet har megleren et mye større grunnlag for å handle i samband med det området og derfor gi deg de beste rådene. På Sagene vil de fleste primært ønske å selge små eller mellomstore leiligheter

Om Sagene bydel

Bydel Sagene ligger i indre Oslo øst og har en lang og kulturrik historie. Bydelen omfatter blant annet områdene Iladalen, Bjølsen og Torshov og har mange parker og grøntarealer spredt utover disse områdene og det er kort vei til andre parker slik som parken på St.Hanshaugen. Selv om bydelen er den eneste i indre indre Oslo som ikke grenser til sentrum, er kollektivtrafikken her velutviklet og du kommer deg raskt opp og frem hvor enn du skulle befinne deg. Bydelen rommer omtrent 44 000 innbyggere og er delt i to av den 8 km lange Akerselva som starter i Maridalen og renner ut i Bjørvika.

Om eiendomsmarkedet på Sagene

Boligmarkedet i Sagene bydel har hatt en kraftig vekst de siste årene og har en kvadratmeterpris på hele 83.026 kr. Områdene i Sagene bydel har et meget aktivt boligmarked med mange eiendomsmeglere om beinet. En av grunnene til at det har blitt på populært å bo her kan ha noe å gjøre med at det er et sitt eget lille sted utenfor sentrum. Her trekkes du inn i rolige og koselige omgivelser som har alt du trenger for å trives, mens sentrum tross alt bare er en kort busstur unna.

Kan man ikke bare selge selv?

Mange leker nok med tanken på å bare ta saken i egne hender og selge boligen selv, i håp om å spare litt penger. Det er absolutt en mulighet, men uten noe særlig erfaring innenfor eiendom kan det hele fort bli en byrde som etterhvert kan bli tung å bære. Det er mye som skal huskes på i forbindelse med kjøp og salg av bolig, det være seg det alt fra økonomiske aspektet, til prisvurdering og annet papirarbeid. Med en erfaren eiendomsmegler kan du senke skuldrene med den forsikringen om at du er du i trygge hender.  

Mange av eiendomsmeglerne i bydelen har kontor på Bjølsen. Klikk her for å se en liste over eiendomsmeglere på Bjølsen.

Ofte stilte spørsmål

Hvilken er den beste eiendomsmegleren på Sagene?

Det finnes en lang rekke eiendomsmeglere som spesialiserer seg på Sagene-området. Vi har valgt å benytte brukeranmeldelser for å kåre de beste eiendomsmeglerne for Sagene. Se vår komplette oversikt.

Hvilke eiendomsmeglere finnes på Sagene?

Sentralt på Sagene finnes kontorer fra Krogsveen, DNB Eiendom, Schala & Partners, Aktiv og Privatmegleren. Flere andre meglerkontorer i området har også Sagene innen sitt fokusområde.

Hvordan finner man beste eiendomsmegler?

Det lønner seg å hente inn flere tilbud fra flere aktuelle eiendomsmeglere og sammenligne tilbudene. På denne måten vil du få eiendomsmeglerne til å konkurrere om deg.

Hva er kvadratmeterprisen på Sagene i Oslo?

Kvadratmeterprisen for leiligheter i Oslo har steget mye i de siste tiårene. I følge Oslo Kommune var den gjennomsnittlige på Bydel Sagene i 2019 hele 83.026,-.