Finn beste eiendomsmegler for Homansbyen

Ser du etter en dyktig eiendomsmegler i Homansbyen 2021? Les omtaler om meglerkontorene i området på denne siden. Vi gjør prosessen enklere for deg ved å sende deg 3 uforpliktende og gratis tilbud fra erfarne og dyktige meglere i ditt område.

Få 3 tilbud

Nordvik Frogner

Dette meglerkontoret finner man rett bak Slottsparken, og med et stort team skal de dekke den nødvendige kunnskapen over fokusområdene deres som blant annet Homansbyen, Frogner og Oslo Sentrum.

 • Stiftet i 2015
 • 24 ansatte
 • Parkveien 33 B, 0258 Oslo

Eiendomsmegler 1 Majorstuen

Med kort avstand av Frogner Stadion finner man kontoret til Eiendomsmegler 1 på Majorstuen. Kontoret på Majorstuen utgjør en av deres mange lokaler for gode meglertjenester.

 • Stiftet i 2010
 • 8 ansatte
 • Majorstuveien 38, 0367 Oslo

Krogsveen avd. Majorstuen

Langs gaten hvor Maries Gate og Majorstueveien krysses har Krogsveen plassert et av deres kontorer, hvor du tas imot av imøtekommende meglere som har spesialisert seg på markedet på Majorstuen.

  EIE Majorstuen

  Dette kontoret som også går under navnet Bogstadveien Eiendomsmegling er godt etablert i området, og man kan finne de ved Holtegata, en ti minutters spasertur fra Bogstadveien.

   Aktiv Frognerveien

   Aktiv-kontoret ligger sentralt plassert til på Frogner, ved Amtmann Furus Plass. De kundevennlige meglerne på dette kontoret kan vise til flere topplasseringer under norske kundebarometer kåringer.

    DNB Eiendoms Majorstua

    Kontoret ligger like ved Majorstuen bussholdeplass, og har etter mange år i området opparbeidet seg solid kunnskap om Oslo Vest, med et ekstra fokus rettet mot boligmarkedet på Majorstuen.

     BOA Oslo Vest

     I sentrum av Majorstuen har BOA Oslo Vest et kontor som består av meglere med lang erfaring i bransjen, samt positive resultater som kan vises til.

     • Stiftet i 2014
     • 9 ansatte
     • Schønings gate 7, 0356 Oslo

     Utleiemegleren Majorstuen

     Kontoret er sentralt plassert i Homansbyen og har valgt ut vestkanten av Oslo som deres kjennskapsfelt. Innenfor fagfeltet som omhandler utleie så er de også markedsledere.

     • Stiftet i 1995
     • 17 ansatte
     • Essendrops gate 9, 0368 Oslo

     Proaktiv Christiania

     Mellom Frognerparken og Marienlystparken finner man Proaktiv Christiania sitt kontor. Den målbevisste gruppen av ansatte på denne avdelingen kan hjelpe med alt innen eiendom i hele Oslo og på Nesodden.

     • 9 ansatte
     • Jacob Aalls gate 40, 0364 Oslo

     Slik velger du megler

     Det er mye penger å spare på å la meglerne konkurrere om deg. Det viktigste du gjør når du har bestemt deg for å selge bolig i Homansbyen er å ikke ta den første og beste megleren du finner. Det er viktig å velge riktig megler for nettopp den boligen du skal selge. Vi finner frem til de eiendomsmeglerne i Homansbyen, som er best egent til å selge din type bolig.

     Et godt tips er å invitere meglerne hjem til deg på befaring før du bestemmer deg. Det er viktig å velge en megler du føler deg komfortabel med, med andre ord en som gir deg en god magefølelse. Du skal føle deg trygg på at megleren klarer jobben med å selge boligen din til en høyest mulig pris. Når du vurderer pristilbudene du har mottatt, er det smart å sjekke mer enn bare sluttprisen. Se spesielt nøye på hva som er inkludert i prisen, og hva du må betale for utenom. Sem og Johnsen samt Nordvik bolig er noen av eiendomsmeglerne som finnes i Homansbyen.

     Erfaring

     Noe av det første du bør sjekke er om megleren har erfaring. Hvilken megler har vært lengst i bransjen og kan mest om å selge din type bolig i Homansbyen? Hvordan ser meglerens portefølje ut, og hvor fornøyd er tidligere kunder? Ikke vær redd for å be om referanser. I tillegg bør du også tenke over at en veldig populær og erfaren megler kan ha lite med tid. Det vil si at denne kanskje ikke setter av like mye tid til boligsalget ditt som nødvendig. En ung megler som vil bygge opp en portefølje, kan være et bedre valg.

     Lokalkunnskap

     Lokalkunnskap kommer høyt opp på lista over hva du bør se etter i en eiendomsmegler. Lokale meglere vet hva kjøperne er på jakt etter, og dermed kan de tilpasse markedsføringen av boligen din etter dette. En megler med lokalkunnskap vil også kunne svare tilfredsstillende på alle spørsmål mulige kjøpere har når de kommer på visning.

     Personlighet

     Ved siden av faglig kompetanse, erfaring og lokalkunnskap bør megleren også være dyktig med mennesker. Det er en av de viktigste egenskapene til en selger. Det er tross alt mennesker som skal kjøpe boligen. Megleren må gi et godt inntrykk til de som kommer på visning. Det er ikke bare du som skal føle deg ivaretatt av megleren, mulige kjøpere skal ha den samme følelsen, slik at de ønsker å kjøpe.

     Om Homansbyen

     Homansbyen hører innunder bydel Frogner i Oslo, og er historisk sett Norges første villastrøk. Det ligger mellom Pilestredet i øst og Uranienborgveien i vest samt Underhagsveien i nord og Grønnegata i sør. Den berømte handlegata Hegdehaugsveien går tvers gjennom Homansbyen.

     Homansbyen har fått navnet sitt etter de to brødrene Jacob og Henrik Homan. De startet byggingen av nøkkelferdige boliger tilbake i 1858. Homansbyen ble utviklet i årene frem til 1870.

     Boligmarkedet i Homansbyen

     Homansbyen, også kalt villabyen, består av leiligheter, et særegent miljø med villaer og eneboliger, litt næringsvirksomhet og hele to ambassader. Eneboligene ble bygget etter mønster fra engelske byvillaer. Dette er et svært populært strøk midt i det pulserende sentrumslivet. Her bor du rett og slett tett på alt. Boligprisene her er noen av de høyeste i Oslo.