×

De 7 beste eiendomsmeglerne i Nittedal

Skal du selge boligen din og lurer på hvordan du skal velge eiendomsmegler? Det finnes en haug av dyktige meglere i Nittedal som kan hjelpe deg med boligsalget, men det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken megler man skal gå for. Ved å sammenligne forskjellige tilbud vil du enklere kunne velge den megleren som passer best for akkurat deg. Fyll inn skjemaet på siden og motta tre gratis og uforpliktende tilbud fra meglere nær deg.

DNB Eiendom Nittedal

Laster inn anmeldelser...

DNB Eiendom Nittedal har kontor i Mosenteret ved Mattias Skytters vei. Meglerteamet er allsidig og har lang erfaring med bolighandel i Nittedal, Viken og Oslo. Nittedal er et område i vekst, og eiendomsmeglerne har god lokalkunnskap og vet hva boligkjøperne er på jakt etter.

 • Stiftet i 2005
 • 6 ansatte
 • Mattias Skytters vei 1, 1482 Nittedal

Aktiv Kløfta

Laster inn anmeldelser...

Sentralt plassert langs Trondheimsvegen – Kløfta ligger den lokale avdelingen til Aktiv Eiendomsmegling Kløfta. Selskapet har siden det ble stiftet i 2006 tilbudt tjenester innen kjøp og salg av boliger i lokalområdet, og består av erfarne og lokalkjente meglere som innehar omfattende kunnskaper om det lokale boligmarkedet.

 • Stiftet i 2006
 • 26 ansatte
 • Trondheimsvegen - Kløfta 84, 2040 Kløfta

Nordvik Lillestrøm

Laster inn anmeldelser...

Sentralt plassert i Adolph Tidemanns gate i Lillestrøm finner du den lokale avdelingen til Nordvik & Partners. Selskapet ble opprettet i 2018 og består av erfarne eiendomsmeglere med gode lokalkunnskaper og omfattende kunnskaper om boligmarkedet i Lillestrøm og omkringliggende områder.

 • Stiftet i 2018
 • 12 ansatte
 • Adolph Tidemands gate 20, 2000 Lillestrøm

Eie Skedsmokorset

Laster inn anmeldelser...

Kontoret til Eie Skedsmokorset ble etablert i 2006, og de var lenge de eneste i området. Eiendomsmegleren har derfor en særegen posisjon i lokalområdet med lang erfaring og god kompetanse. Du finner dem i underetasjen på Skedsmo senter i moderne lokaler.

 • Stiftet i 2020
 • 6 ansatte
 • Furuveien 1, 2020 Skedsmokorset

Eiendomsmegler 1 Nittedal

Laster inn anmeldelser...

Eiendomsmegler 1 Nittedal har kontor ved Mosenteret i Mattias Skyttes vei. Kontoret ble etablert i 2005, og de er i dag en del av Eiendomsmegler 1-alliansen. Meglerteamet har lang erfaring med bolighandel i lokalområdet, og de kjenner godt til hva kunder ser etter når de skal kjøpe bolig i Nittedal og omegn.

 • Stiftet i 2005
 • 5 ansatte
 • Mattias Skytters vei 21, 1482 Nittedal

Privatmegleren Lillestrøm

Laster inn anmeldelser...

Der Fabrikkgata møter Jernbanegata i en rundkjøring i Lillestrøm kan du finne de lokale kontorene til PrivatMegleren Lillestrøm. Her jobber en rekke erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere som alle har spesialisert seg på boligformidling i området. Selskapet ble etablert i 2003.

 • Stiftet i 2003
 • 20 ansatte
 • Jernbanegata 8, 2004 Lillestrøm

Krogsveen Nittedal

Laster inn anmeldelser...

I Hagansenteret finner du kontoret til Krogsveen Nittedal. Det er enkelt å finne frem til senteret som ligger i gaten Hellinga, ikke langt fra Hadelandsveien. Meglerteamet har svært god kunnskap om lokalområdet og lang erfaring med bolighandel. Kontoret ble etablert i 1997, og eiendomsmeglerne er i dag en del av Krogsveen-kjeden.

 • Stiftet i 1997
 • 5 ansatte
 • Hellinga 8A, 1481 Hagan

Dette må du se etter

Det finnes mange tips til hvordan man skal velge megler, og hva du bør se etter kan avhenge av alt fra boligtype, -plassering og din personlige økonomi. Likevel er det noen fellestrekk man bør se etter som sjelden slår feil:

Erfaring

Først og fremst vil vi anbefale å velge en erfaren megler. Dette kan gjerne koste litt mer, men vil i de fleste tilfeller være en klok investering. En megler som har solgt flere boliger før vil ha opparbeidet seg en enorm kompetanse innen boligsalg, og dette kan reflekteres i både salgstid og kjøpspris. Vær likevel obs på at mange erfarne og ettertraktede meglere gjerne tar på seg flere oppdrag samtidig. Det viktigste er at megleren har tid til å prioritere din bolig.

Lokalkjent

Du bør alltid velge en megler som er kjent med området ditt. En lokalkjent megler vil gjerne ha gode kunnskaper om det lokale boligmarkedet, og dermed en unik forståelse for hva som skal til for å selge en bolig her. Megleren vil gjerne ha en bedre forståelse for lokale boligpriser og hva som påvirker disse, samt hva boligkjøpere i området pleier å se etter. Dette vil gjøre det enklere for megleren din å nå ut til den ønskede målgruppen med en gang.

Om Nittedal

Nittedal er en kommune i Osloregionen som etter fylkesreformen i januar 2020 er en del av Viken fylke. Området er rikt på historie, og man kan spore bosetningen her hele tilbake til steinalderen. Kommunen har en befolkning på litt over 24.000 innbyggere, som er spredt over flere mindre lokalsamfunn. De siste årene har det imidlertid det meste av utbyggingen funnet sted rundt nye Nittedal sentrum og det er laget en ambisiøs plan for utbygging av dette området.

Boligmarkedet i Nittedal

Bebyggelsen i Nittedal preges hovedsakelig av større boligområder, med noe variert bebyggelse rundt de mest befolkede tettstedene. I nye Nittedal sentrum planlegges det store utbygginger med leilighetsbygg som hovedfokus. Boligprisene i området er i stadig vekst, med en økning på 3,6 prosent det siste året. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for en bolig i Nittedal er på rundt 42.000 kroner.

Mulighet for å selge selv

Mange lurer på om det er mulig å droppe eiendomsmeglere og selge boligen selv for å spare penger. Dette er for all del mulig, men vil anbefaler likevel at du ansetter en megler til å formidle boligsalget for deg. Når du selger en bolig står du selv ansvarlig for alle skjulte feil eller mangler. En megler vil kunne hjelpe deg med å unngå de vanligste fellene, slik at du står tryggere som selger. De fleste boligkjøpere er uansett skeptiske til å gjennomføre en såpass stor investering uten at en profesjonell aktør er en del av prosessen.