×

Eiendomsmegler i Nydalen

Det finnes mange dyktige eiendomsmeglere i Nydalen som kan hjelpe deg med å selge boligen din. Problemet er at med så mange spillere på banen kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilken megler man skal gå for.Ved å sammenligne de forskjellige meglerne vil du få en bedre forståelse for hvem de er, og du vil derfor enklere kunne velge den megleren som passer best for deg. Fyll inn skjemaet på siden og motta tre uforpliktende og gratis tilbud fra eiendomsmeglere nær deg!

Slik velger du megler

Når du skal velge en eiendomsmegler til å formidle boligsalget for deg bør du være klar over hva som utgjør en god megler. I dette avsnittet vil vi liste opp de tre viktigste egenskapene hos en megler:

Personlighet

Mange vil nok tenke at det viktigste ved en megler er at han eller hun er faglig sterk, men sannheten er at personlighet har like mye å si. Megleren din er en salgsmann og en kundebehandler, og er for mange kjøpere boligens ansikt utad. Det er derfor viktig at megleren vekker en følelse av trygghet og tillit, slik at kjøperne føler at de er i gode hender.

Lokalkunnskap

En megler som er godt kjent i lokalområdet vil være bedre rustet til å selge boligen din. Megleren vil ha en bedre forståelse for det lokale boligmarkedet, herunder spesielt boligpriser. Meglere vil lettere kunne gjennomføre en korrekt verdivurdering slik at boligen din legges ut for riktig pris.

Erfaring

En erfaren megler slår sjeldent feil. En megler som har solgt flere boliger tidligere vil ha opparbeidet seg en unik kompetanse innen feltet, og vil i de aller fleste tilfeller være en klok investering. Erfarne meglere koster gjerne litt mer, men vil stort sett være verdt pengene. En erfaren megler vil ha bedre forståelse for hva som skal til for å selge en bolig, og kan gjerne sørge for at boligen både blir solgt raskere og for en høyere sum.

Om Nydalen

Nydalen er et område i Oslo som ligger langs Akerselva i det som er bydelene Nordre Aker og Sagene. Det har vært industri i området siden 1800-tallet, og elveløpet her var dekket av produksjonslokaler som benyttet seg av elvas energi. De siste 20 årene har stedet vært gjennom en enorm forandring; elven er i dag åpen, renset og benyttes til både bading og fisking.
Boligmarkedet i Nydalen

I dag er Nydalen et populært boområde med mange leilighetsbygg og boligblokker. Det finnes også en stor mengde studentboliger i området, etter at Handelshøyskolen BI åpnet her. Området er i dag hjem til omtrent 4.000 mennesker, og arbeidsplass og studiested for rundt 20.000.

Du kan selge selv

Flere boligselgere ønsker i dag å spare på meglerutgiftene ved å selge boligen sin på egenhånd. Det er fullt mulig å spare penger på å gjøre dette, men du bør være obs på at den kompetansen en megler bringer til bordet er veldig verdifull. Dersom du skal selge boligen din selv burde du ha en god forståelse for hva som kreves.