×

Eiendomsmeglere i Sandvika

Det finnes mange forskjellige eiendomsmeglere i Sandvika, og for mange vil det være vanskelig å vite hvor man skal begynne å se. Fyll ut skjemaet på siden vår og motta tre uforpliktende tilbud fra meglere i ditt område, helt gratis!

Tips til valg av megler

Det er mange egenskaper man bør se etter når man skal hyre en eiendomsmegler, men dersom du setter deg inn i de viktigste punktene vil du gjøre prosessen enklere for deg selv. Dette bør du se etter:

  • Erfaring
    En erfaren megler vil i de aller fleste tilfeller være mer kvalifisert til å selge boligen din. Jo flere boliger megleren har solgt, desto bedre rustet er han eller henne til å gjennomføre et raskt og smertefritt boligsalg for deg. Merk deg likevel at de mest etterspurte meglerne gjerne har flere prosjekter de jobber på samtidig. Du bør forsikre deg om at megleren har tilstrekkelig med tid til å prioritere deg og din bolig.
  • Lokalkjennskap
    Kjennskap til og erfaring med boligsalg i lokalområdet vil gi megleren din en enorm fordel når det kommer til å fastslå en pris på boligen din. I tillegg vil han eller henne ha bedre kunnskap om hva som finnes av tilbud i nærheten, og på denne måten ha bedre forståelse for hva som skal til for å selge nettopp din bolig.
  • Personlighet
    Erfaring og lokalkunnskap er vel og bra, men det er like viktig at megleren din har en god personlighet. Dere kommer til å se mye av hverandre, derfor er det en fordel at dere kommer godt overens. I tillegg vil en varm og hyggelig megler fungere bedre som en salgsmann, ettersom det ofte er megleren folk forbinder med boligen.

Om Sandvika

Sandvika er en by som ligger sentralt til i Oslofjorden, som fungerer som det administrative sentrum i Bærum kommune. Området har vært bosatt siden middelalderen, og det finnes gårder her som ble etablert helt tilbake på 1300-tallet. Sandvika er et av de viktigste trafikknutepunktene i regionen, med gode kollektive forbindelser til Oslo. Hovedfartsåren E18 går gjennom Sandvika, mens også E16 starter her.  

Boligmarkedet i Sandvika

Som det administrative sentrum i Bærum kommune, finnes det mye industri her. Sandvika er derfor et populært område å bosette seg i for de som ønsker nærhet til hovedstaden. Med sin beliggenhet i Oslofjorden finnes det mange sjø-eiendommer her, i tillegg til etablerte nabolag og sentrumsnære leilighetskomplekser. Byen Sandvika er ikke geografisk avgrenset, så det er vanskelig å fastslå det nøyaktige befolkningstallet, men det bor 127.000 mennesker i Bærum kommune. Boliger i Bærum har en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på 65.000 kroner.