Finn de beste eiendomsmeglerne i Kristiansand

Trenger du en eiendomsmegler i Kistiansand? Det er mange alternativer å velge mellom. På denne siden kan du begynne med å se en liste med eksempler på gode meglerkontorer i Kristiansand. Dersom du sender inn en forespørsel gjennom vårt kontaktskjema, vil du få tilbud fra flere eiendomsmeglere som er tilpasset ditt behov. Sammenlign og finn beste megler i dag.

Få 3 tilbud

EiendomsMegler 1 Kristiansand

Du finner kontoret til EiendomsMegler 1 Kristiansand sentralt plassert der hvor Skippergata møter Festningsgata. Kontoret ble etablert tilbake i 1999, og teamet består i dag av lokalkjente og erfarne meglere som vet hva som skal til for å selge bolig i nærområdet.

 • Stiftet i 1999
 • 11 ansatte
 • Skippergata 59, 4662 Kristiansand

Sørmegleren Kristiansand Sentrum

Sørmegleren Kristiansand Sentrum har kontor i Skippergata, ikke langt fra Wergelandsparken og Posebyen. Selskapet selger omtrent hver tredje bolig i byen og er en ledende eiendomsmegler i Agder. Teamet består av lokalkjente og erfarne meglere som vet akkurat hva som skal til for å gjennomføre en vellykket bolighandel i landsdelen.

 • Stiftet i 1995
 • 34 ansatte
 • Skippergata 10, 4661 Kristiansand

EiendomsMegler 1 Markensgate

Du finner kontoret til EiendomsMegler 1 Markensgate på hjørnet ved Kongens gate, ikke langt fra Kvadraturen. Kontoret ble etablert i 2016 og består av et allsidig meglerteam med bred erfaring og lokalkunnskap. De er en del av EiendomsMegler 1-alliansen, landet største leverandør av meglertjenester.

 • Stiftet i 2016
 • 4 ansatte
 • Markens gate 3B, 4611 Kristiansand

Exbo Eiendomsmegling

Exbo Eiendomsmegling Kristiansand Avd. Markens er sentralt plassert nederst i handlegaten i byen, ikke langt unna Strandpromenaden. Det toppmotiverte meglerteamet har over 90 års erfaring med bolighandel til sammen, og de kjenner til Kristiansand som sin egen baklomme.

 • 10 ansatte
 • Markens gate 3A, 4631 Kristiansand

Boligmegleren Marcussen og Horgen

Boligmegleren Marcussen og Horgen har base i Kristiansand sentrum med kontor på Tangen, rett ved hjørnet til Skansen. Det tradisjonelle meglerkontoret med moderne og fremtidsrettede meglere selger hus, leiligheter og hytter i hele Agder. De tilbyr et høyt servicenivå og trygge tjenester, samtidig som de leverer en moderne markedsføring og stilren presentasjon.

 • Stiftet i 2017
 • 6 ansatte
 • Tangen 76, 4608 Kristiansand

PrivatMegleren Sædberg & Lian

Kontoret til PrivatMegleren Sædberg & Lian finner du i Rådhusgata i samme bygg som Nordea Bank. Meglerkontoret ligger midt i hjertet av Kristiansand med inngang fra Torvet. Det erfarne teamet har stor lokalkunnskap og kunnskap om salg av fra nybygg til bruktbolig og hytter til gårdsbruk.

 • Stiftet i 2009
 • 14 ansatte
 • Rådhusgata 10, 4611 Kristiansand

Stray & Co Real Estate AS

Stray & Co Eiendomsmegling AS er en lokal eiendomsmegler som har kontor midt i Kristiansand ved Festningsgata, ikke langt fra Posebyen. Det private meglerkontoret har stor lokalkunnskap, solid kompetanse og lang erfaring med bolighandel i Kristiansand.

 • Stiftet i 2002
 • 8 ansatte
 • Festningsgata 8, 4614 Kristiansand S

Velge megler

Det finnes mange tips og råd om hva du bør se etter når du velger megler. Essensen i det hele er å velge den megleren som passer best for deg og din bolig, og dette kan avhenge av alt fra boligtype til beliggenhet og størrelse. Likevel er det noen egenskaper du kan se etter som kan hjelpe med å skille klinten fra hveten:

Erfaring

En erfaren megler kan ofte koste litt mer, men vil i de fleste tilfeller være en klok investering. En megler som har solgt flere boliger tidligere vil gjerne ha opparbeidet seg en enorm kunnskap og kompetanse på feltet, noe som kan resultere i både raskere salg og høyere salgssum. Du bør likevel være oppmerksom på at mange ettertraktede meglere tar på seg flere oppdrag samtidig. Det viktigste er at megleren din har tid til å prioritere deg og din bolig.


Lokalkunnskap

I tillegg til generell erfaring bør megleren din ha en grunnleggende forståelse for nærområdet ditt og det lokale boligmarkedet. En lokalkjent megler vil ofte ha en god forståelse for hva som påvirker boligprisene i området ditt og hva slags mennesker som pleier å kjøpe bolig her. Dette gjør det mulig for megleren å skreddersy en boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen med en gang.

Personlighet

Dyktighet og kompetanse er vel og bra, men har lite å si dersom megleren din ikke skaper en følelse av trygghet hos potensielle kjøpere. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene folk gjør, derfor er det viktig å gi besøkende en god følelse av både megler og bolig. Dette er lettere å oppnå hvis megleren din har en varm og mottakelig personlighet.

Om Kristiansand

Kristiansand er en by og kommune som ligger i Agder fylke. Kommunen er den sjette mest befolkede i Norge, direkte etter Bærum og Stavanger, med et innbyggertall på over 111.000. Byen har navnet sitt fra Kong Christian IV, som grunnla byen i 1641 under navnet Christianssand. Kristiansand er en kystby som ligger strategisk plassert ved Skagerak. Dette har gjort området til et viktig geopolitisk og militært sted gjennom historien.

Boligmarkedet i Kristiansand

Bebyggelsen i Kristiansand er variert, men preges i stor grad av eldre trehusbebyggelse og bygårder med lange, rette gater, i tillegg til etablert bolig- og villabebyggelse og nyere boligkomplekser. Boligprisene i området har hatt en stabil vekst de siste 15 årene, og i dag er den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for en bolig i Kristiansand litt over 32.000 kroner