Finn beste eiendomsmegler for Slemdal

Vi hjelper deg med å finne frem til de beste og mest erfarne eiendomsmeglerne i Slemdal i 2021. Bruk vår anbudstjeneste for å la dem konkurrere om deg. Du mottar tre gratis og uforpliktende tilbud.

Få 3 tilbud

EIE Vinderen

På Vinderen med kort avstand til Viggo Hansteen bussholdeplass har EIE et kontor, fylt opp av imøtekommende meglere som deler høy kompetanse og erfaring i faget.

 • Stiftet i 2006
 • 7 ansatte
 • Borgenveien 66, 0373 Oslo, Norge

PrivatMegleren Ullevål

PrivatMeglerens kontor er godt og synlig plassert over veien til Ullevål Stadion. Det sammensveisede laget av meglere er markedsledende på bygårder i Oslo og på hyttemarkedet i Trysil.

 • Stiftet i 2011
 • 12 ansatte
 • Sognsveien 70A, 0855 Oslo

Nordvik Ullevål

Nordvik har kontor like ved Ullevål Stadion. Meglerne på dette kontoret har i tillegg til kunnskaper om byområder i Oslo, også spisskompetanse rettet mot som Hemsedal og Norefjell.

 • Stiftet i 2016
 • 20 ansatte
 • Sognsveien 70B, 0855 Oslo

DNB Eiendom Ullevål

Mellom Ullevål Stadion og Thon Hotell Ullevål er et av DNB Eiendoms ambisiøse kontorer plassert. Dette kontoret har god kjennskap til områdene nord- og vest for Ullevål. 

 • Stiftet i 2005
 • 8 ansatte
 • Sognsveien 75, 0840 Oslo

Krogsveen avd. Røa

Hos Krogsveen kan man starte salgsprosessen med en gratis verdivurdering, og teamet som leverer denne tjenesten med glede, finner man en kort avstand fra Røa kjøpesenter.

 • Vækerøveien 193A

Proaktiv Christiania

Proaktiv sitt kontor ligger et par gater unna Majorstuen trikkholdeplass, og kan bistå med meglertjenester som innebærer kjøp og salg av bolig i hele Oslo og på Nesodden.

 • 9 ansatte
 • Jacob Aalls gate 40, 0364 Oslo

Slik velger du megler

Det kan være vanskelig å vite hvilken megler i Slemdal du bør velge. Det finnes flere meglerkontorer som betjener Slemdal. De har lang erfaring og høy kompetanse om salg av bolig i området. Det inkluderer PrivatMegleren, Slemdal Eiendom og Fredensborg Bolig.

Du får en rekke fordeler ved å bruke vår anbudstjeneste, fremfor å kontakte alle de ulike meglerkontorene selv. Fordelene inkluderer blant annet konkurransedyktige pristilbud, og du sparer verdifull tid. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av dem, men vi anbefaler at du inviterer dem hjem på befaring før du bestemmer deg.

Det er nemlig ikke mulig for megleren å gi deg et fullverdig pristilbud, uten å først vurdere boligen. Befaringen er dessuten en god anledning for deg å bli kjent med meglerne.

Erfaring

Vi anbefaler å velge en eiendomsmegler i Slemdal som har lang erfaring med salg av den type bolig som du skal selge. Dette er helt uunnværlig for at megleren skal kunne treffe målgruppen godt. Du kan godt be om referanser fra tidligere kunder om du har lyst til å gjøre videre undersøkelser. Sørg for at du stiller masse spørsmål om erfaring mens megleren er hjemme hos deg på befaring.

Lokalkunnskap

Eiendomsmegleren bør kjenne godt til nærmiljøet i Slemdal for å kunne svare på spørsmål under visning. Mulige kjøpere vil gjerne ha detaljer og informasjon om alt fra skoler til kollektivtilbud, noe som kan være vanskelig for megleren å svare på uten lokalkunnskap. En annen viktig grunn til å velge lokal megler, er at lokalkjente meglere er i kontakt med kjøpere i området flere ganger i uken. De vet hva kjøperne ser etter.

Personlighet

Befaringen er også en fin anledning til å se om du liker personligheten til megleren. Eiendomsmegleren bør være en god selger, samtidig som han eller hun er tillitsvekkende. Dette er svært viktig for at kjøperne skal ha tillit til at de får riktig informasjon. Presenteres boligen på feil måte, kan det ha negative konsekvenser for budrunden.

Om Slemdal

Slemdal finner du i Vestre Aker i Oslo. Det er et boligstrøk med mange villaer, egen skole, kjøpesenter og godt kollektivtilbud. Du kan pendle til sentrum med buss og trikk, samtidig som du har natur og friluft i umiddelbar nærhet, som blant annet kan tilbys på Oslo Vinterpark.

Boligmarkedet i Slemdal

Slemdal er et attraktivt boligområde som har opplevd høy prisvekst de siste årene. Det er et populært område for barnefamilier og etablerere med egen barneskole og trivelige omgivelser. Menneskene opplever området som svært trygt, og mange eldre trives også i området.

Mulig å selge selv

Et alternativ til eiendomsmegler er å selge bolig i Slemdal selv. Du kan spare atskillig med penger, så sant du er grundig og passer på at salget går etter boken. Her kan du lese mer om å selge bolig uten megler.