Eiendomsmegler Oslo Vest

Mange eiendomsmeglere er eksperter på markedet innad i de ulike bydelene i Oslo vest. Ved å fylle ut skjemaet på siden vår kan du raskt og enkelt komme i kontakt med et utvalg av eiendomsmeglere som alle er godkjente og som har god erfaring innenfor sitt fag. Valget mellom hvem av dem som passer deg best er selvsagt ditt, og denne tjenesten er helt gratis.

Hva du bør se etter i en megler

Med mange relevante og godt egnede meglere, kan det virke vanskelig å vite i hvilken ende man bør begynne, når man leter etter den beste eiendomsmegleren. Ved å krysse av på et par punkter, kan du enkelt luke ut hvem som ikke er aktuelle og unngå potensielle fallgruver. Nedenfor finner du noen ting du bør krysse av på listen din:

  • Lokalkjennskap
    En lokalkjent megler er noe som vil utgjøre en stor forskjell ved salg av bolig. Dersom megleren har kunnskap om det lokale, vil ikke dette bare gagne deg, men også potensielle kjøpere, da dette styrker meglerens troverdighet. Kunnskap om det lokale kan dessuten gi et godt innblikk i hvordan markedet ser ut i dette området og dermed kan eiendomsmegleren hjelpe deg med å sette en mer riktig prisantydning.
  • Relevant erfaring
    Sjekk gjerne hva slags bakgrunn megleren har, referanser og om de omsetter mange boliger. En etterspurt eiendomsmegler er ofte populær nettopp fordi han eller hun vet hva de driver med. Pass bare på at megleren ikke er for opptatt til å kunne ta ordentlig vare på deg og følge opp.
  • Personlig kjemi
    God personlig kjemi med megleren kan ha mye å si for hvordan du opplever hele prosessen med kjøp og salg av bolig, det er nok noe de fleste vil være enige i. Det er en god idé å se etter en utadvendt megler som kan snakke for seg og som gir et godt inntrykk på folk. Dette er også viktig slik at du føler deg ivaretatt og kan være sikker på at du er i trygge hender.

Om Oslo Vest

Oslo Vest, ligger som navnet tilsier, vest i Oslo og er delt inn i bydelene Frogner, Nordre Aker, St. Hanshaugen, Ullern og Vestre Aker. Det bor omlag 235 000 innbyggere her, fordelt i de forskjellige bydelene. Fra gammelt av var øst og vest i Oslo skilt mellom arbeiderklassen og de rike, og bebyggelsen bærer også preg av dette, da husene og leilighetene gjerne har et luftigere preg enn i øst. Det har skjedd mye siden den gang, men områdene bærer fremdeles preg av forskjellene.

Om boligmarkedet i Oslo Vest

Det er stor forskjell på bebyggelsen i Oslo Vest, med både leilighetskomplekser, blokkbebyggelse og eldre og nyere villastrøk. Boligprisene i vest har tradisjonelt sett alltid vært høyere enn i øst, men med stadig større vekst i markedet, er det flere strøk i øst som tar innpå prisene på vestkanten, særlig sentrumsstrøkene. Med mye kjøp og salg av bolig er det god kok i boligmarkedet.

Selge selv eller bruke megler

Dersom man ikke har personlig erfaring med boligmarkedet kan det å selge selv være en tøff jobb. Det er mye som skal huskes på innenfor det økonomiske, viktige papirer som må huskes på og som skal signeres, samt det juridiske. I tillegg til dette, kan en erfaren og flink eiendomsmegler ofte få solgt din bolig til en høyere pris i utgangspunktet, da de har kjennskap til markedet og gjerne har gode forbindelser.