×

Eiendomsmeglere på Nesodden

Det finnes mange gode eiendomsmeglere som spesialiserer seg på markedet i Osloregionen, så for mange kan det være vanskelig å velge hvilken megler de ønsker å gå med. Ved å fylle ut skjemaet på vår side, kan du motta og sammenligne tre tilbud fra eiendomsmeglere i ditt område. Tjenesten er uforpliktende og helt gratis.

Hva bør jeg se etter i en eiendomsmegler?

For førstegangsselgere kan det være vanskelig å vite hva man i det hele tatt bør se etter i en eiendomsmegler. Det er mange punkter man bør være klar over når det kommer til å velge den megleren som passer best for deg og din bolig, men ved å følge disse enkle tipsene vil det kanskje bli litt enklere å ta et valg:

  • Finn en erfaren megler
    Det er alltid en fordel å velge en erfaren megler. En megler som har mange salg å vise til i fortiden vil gjerne være dyrere, vil ha bedre kunnskaper om hvordan han eller hun skal selge en bolig. Likevel bær du være oppmerksom på at de mest ettertraktede meglerne gjerne driver med flere prosjekter på samme tid. Vær sikker på at megleren du velger har tid til deg og din bolig.
  • Velg en lokal megler
    Erfaring er vel og bra, men lokal erfaring og kunnskap er vel så viktig. En megler som har erfaring med å selge boliger i ditt område, vil lettere kunne fastslå en salgspris, samtidig som han eller hun vil ha en bedre forståelse for hva som finnes i nærheten av servicetilbud og andre tjenester.
  • Ta i betraktning meglerens personlighet
    Nå som du har redegjort for hvilke meglere som kan tilby deg hva profesjonelt sett, bør du ta i betraktning meglernes personlighet. Megleren er nemlig din boligs ansikt utad, og er gjerne den potensielle kjøpere forbinder mest med boligen. En varm og mottakelig megler vil derfor ikke bare kunne sørge for et raskere salg, men også en høyere salgspris.

Om Nesodden

Nesodden er en kommune i Osloregionen. Fra 2020 er stedet en del av nye Viken fylke, og tilhører Akershus valgdistrikt. Nesodden er svært rik på historie, og de første menneskene gikk i land her for rundt 10.000 år siden. Arkeologiske funn tyder på aktivitet her både i eldre og yngre steinalder. De vanligste næringene her har historisk sett vært jord- og skogbruk, men det har også vært utbredt fiske til egen husholdning.

Boligmarkedet på Nesodden

Nesodden er hovedsakelig satt sammen av etablerte bolig- og villastrøk, men det finnes også gårdsbruk og leilighetskomplekser her. Med sin umiddelbare nærhet til hovedstaden har Nesodden blitt et veldig ettertraktet område å bosette seg, som igjen har ført til høye boligpriser. Nesodden kan skilte med en kvadratmeterpris på mellom 41.000 og 59.000 avhengig av boligtype, og det bor omtrent 19.000 mennesker i kommunen.