De 5 beste eiendomsmeglerne for Nesodden

Det finnes mange gode eiendomsmeglere som spesialiserer seg på markedet i Osloregionen, så for mange kan det være vanskelig å velge hvilken megler de ønsker å gå med. Ved å fylle ut skjemaet på vår side, kan du motta og sammenligne tre tilbud fra eiendomsmeglere i ditt område. Tjenesten er uforpliktende og helt gratis.

Få 3 tilbud

DNB Eiendom Nesodden

Kontoret til DNB Eiendom Nesodden finner du sentralt plassert i Tangen senter. Kontoret ble etablert i 2007, og meglerteamet har lang erfaring med bolighandel på Nesodden. Eiendomsmeglerne har svært god lokalkunnskap om halvøyen, og de vet hva boligkjøpere ser etter i dette området. Meglerne kan hjelpe deg med alt fra verdivurdering til å gjøre boligen klar til visning.

 • Stiftet i 2007
 • 3 ansatte
 • Vestveien 51, Tangen Nærsenter (2. etg), 1452 Nesoddtangen

Krogsveen Nesodden

Du finner kontoret til Krogsveen Nesodden praktisk plassert i Tangen Senter i Vestveien. Meglerteamet har spesialkompetanse på bolighandel i området, og du kan føle deg trygg på at du får en lokalkjent megler som kjenner til halvøyen som sin egen baklomme.

 • Stiftet i 2011
 • 6 ansatte
 • Vestveien 51, 1450 Nesoddtangen, Norway

Aktiv Follo

Sentralt i Torgveien i Ski finner du det lokale meglerkontoret til Aktiv Eiendomsmegling Follo. Selskapet ble stiftet i 2005, og er satt sammen av flere meglere med god kompetanse og kunnskap innenfor boligformidling i Follo.

 • Stiftet i 2005
 • 5 ansatte
 • Torgveien 10, 1400 Ski

Eie Ski

Eie Ski er det lokale meglerkontoret til Eie Eiendomsmegling. Kontoret ligger plassert langs Nordbyveien, og ble etablert i 2017. Selskapet består av flere erfarne eiendomsmeglere som kjenner boligmarkedet i Follo godt. I tillegg kan Eie Ski bistå i formidling av fritidsboliger samt prosjekt- og næringseiendommer.

 • Stiftet i 2017
 • 6 ansatte
 • Nordbyveien 27 A, 1406 Ski

Hva bør jeg se etter i en eiendomsmegler?

Enten man selger for første gang eller ikke kan det være vanskelig å velge riktig eiendomsmegler. Pris er som regel alltid en faktor når man velger eiendomsmegler, men det er også mange flere punkter å være klar over. Ved å følge disse enkle tipsene vil det kanskje bli litt enklere å ta et valg:

 • Finn en erfaren megler
  Det er alltid en fordel å velge en erfaren megler. En megler som har mange salg å vise til i fortiden vil gjerne være dyrere, vil ha bedre kunnskaper om hvordan han eller hun skal selge en bolig. Likevel bær du være oppmerksom på at de mest ettertraktede meglerne gjerne driver med flere prosjekter på samme tid. Vær sikker på at megleren du velger har tid til deg og din bolig.
 • Velg en lokal megler
  Erfaring er vel og bra, men lokal erfaring og kunnskap er vel så viktig. En megler som har erfaring med å selge boliger i ditt område, vil lettere kunne fastslå en salgspris, samtidig som han eller hun vil ha en bedre forståelse for hva som finnes i nærheten av servicetilbud og andre tjenester.
 • Ta i betraktning meglerens personlighet
  Nå som du har redegjort for hvilke meglere som kan tilby deg hva profesjonelt sett, bør du ta i betraktning meglernes personlighet. Megleren er nemlig din boligs ansikt utad, og er gjerne den potensielle kjøpere forbinder mest med boligen. En varm og mottakelig megler vil derfor ikke bare kunne sørge for et raskere salg, men også en høyere salgspris.

Om Nesodden

Nesodden er en kommune i Osloregionen. Fra 2020 er stedet en del av nye Viken fylke, og tilhører Akershus valgdistrikt. Nesodden er svært rik på historie, og de første menneskene gikk i land her for rundt 10.000 år siden. Arkeologiske funn tyder på aktivitet her både i eldre og yngre steinalder. De vanligste næringene her har historisk sett vært jord- og skogbruk, men det har også vært utbredt fiske til egen husholdning.

Boligmarkedet på Nesodden

Nesodden er hovedsakelig satt sammen av etablerte bolig- og villastrøk, men det finnes også gårdsbruk og leilighetskomplekser her. Med sin umiddelbare nærhet til hovedstaden har Nesodden blitt et veldig ettertraktet område å bosette seg, som igjen har ført til høye boligpriser. Nesodden kan skilte med en kvadratmeterpris på mellom 41.000 og 59.000 avhengig av boligtype, og det bor omtrent 19.000 mennesker i kommunen.