×

Eiendomsmeglere i Røyken

Det finnes et hav av eiendomsmeglere der ute, og for mange kan det være vanskelig å vite hvor de i det hele tatt skal begynne. Ved å sammenligne forskjellige meglere, vil du enklere kunne finne den som passer best for deg og din bolig. Fyll ut skjemaet på siden vår, og motta tre uforpliktende tilbud fra meglere nær deg. Tjenesten er helt gratis.

Dette bør du se etter

Det er mange punkter du bør være klar over når du skal velge en megler. I denne artikkelen har vi valgt å gi deg våre tre beste tips til hva du bør se etter i en eiendomsmegler:

  • Personlighet
    Først og fremst er det viktig å velge en megler som har en god personlighet. Megleren er nemlig som salgsmann boligens ansikt utad, og ofte den potensielle kunder forbinder med boligen. Derfor er det sentralt at dette er en person som gir gode assosiasjoner, og som skaper en trygghetsfølelse hos kjøperne. Dette kan i mange tilfeller føre til økt betalingsvilje.
  • Erfaring
    Videre vil vi anbefale deg å hyre en erfaren megler, som har solgt mange boliger tidligere. En erfaren megler vil ha bedre forståelse for boligmarkedet, og hva som skal til for å selge en bolig. Erfaring vil føre til færre arbeidstimer, og i mange tilfeller et raskere og mer smertefritt salg. En erfaren megler vil også være god til å øke betalingsviljen hos kundene. En erfaren megler vil dog gjerne koste mer.
  • Lokalkunnskap
    Til slutt er det viktig at megleren din har kunnskap om området boligen din ligger i. Enten megleren har erfaring med å selge boliger her, eller at han eller hun av andre grunner har god kjennskap til boligmarkedet i området. Lokalkunnskap gjør det nemlig enklere for megleren å gi deg en korrekt verdivurdering, samtidig som han eller hun vil ha en bedre forståelse for hva folk ser etter.

Om Røyken

Røyken er en bygd og en tidligere kommune i Viken fylke, som ligger like utenfor Drammen. Stedet utgjør den nordre delen av halvøya Hurumlandet, som omringes av Drammensfjorden i vest og Oslofjorden i øst. Det finnes flere verneområder i Røyken, for eksempel Dyna naturreservat og Slemmestad naturminne.

Boligmarkedet i Røyken

Røyken ligger i landlige omgivelser, og preget i svært stor grad av etablert bolig- og villabebyggelse. Kvadratmeterprisen i den tidligere kommunen ligger på gjennomsnittlige 33.000 kroner, og det bor i overkant a 22.000 mennesker her.

Selge uten megler

Mange lurer på om det er mulig å spare penger på å droppe eiendomsmegleren, og selge boligen selv. Dette er fullt mulig, og det finnes mange suksesshistorier. Likevel anbefaler vi at du hyrer en megler til å formidle boligalget ditt for deg. Den kunnskapen og kompetansen en megler medbringer, vil i mange tilfeller være det som fører til at boligen din blir solgt. Meglere kan historisk sett også vise til høyere salgssummer, og i noen tilfeller vil megleren altså betale for seg selv.