Om Z-Eiendom

Z-Eiendom er en lokal megler i Vestfold og har fylkets mest erfarne meglere. Deres hovedfokus er at kundene skal føle trygghet. De har allerede et veldig godt omdømme i nærområde, da deres meglere har god kompetanse, er lokalkjente og erfarne. Z-Eiendom har 17 ansatte. 60% av selskapet er eid av SpareBank1, mens resten av deres meglere.

Få 3 tilbud

Hvor har Z-Eiendom kontorer? 

Z-Eiendom har to kontorer. Det ene ligger i lokalene til SpareBank1 på Teie Torv i Nøtterøy. Det andre ligger på Olsrød Park i 2. etasje rett over SpareBank1. 

Selge bolig gjennom Z-Eiendom

 1. Få en uforpliktende verdivurdering fra Z-Eiendom. 
 2. Boligsalgsrapport. Denne lager du sammen med en takstmann. Z-Eiendom samarbeider med flere takstmenn. Videre henter megler ut all nødvendig informasjon du trenger for å selge boligen din. Les om forskjellen mellom verdivurdering og takst her.
 3. Klargjør boligen din for fotografering. Du får besøk av en profesjonell fotograf. Før dette er det ditt ansvar å rydde og sørge for at alt ser fint ut. Som regel gjør du dette sammen med en boligstylist. 
 4. Markedsføring. Z-Eiendom gjør en analyse av boligkjøperne og sørger for at de riktige personene ser din bolig. Hvilke kanaler som blir valgt baseres på målgruppen. 
 5. Visning. Før visning er det viktig at alt er på stell. En gjennomsnittlig visning varer kun i 15 minutter, så det er viktig å gjøre det beste ut av den. Du får hjelp av megler med å klargjøre for visning. Under selve visningen er kun megler tilstede og sørger for at alle besøkende blir fulgt opp. Megler noterer ned alle interessenter. 
 6. Budrunde. Du som selger skal kun sørge for å være tilgjengelig på telefon. Din megler fra Z-Eiendom vil ta i mot alle bud og sørge for at alle parter er oppdatert til enhver tid. Budrunden er ferdig når siste bud har kommet inn og du som selger velger å akseptere budet. 
 7. Kontraktsmøte. Dersom du er fornøyd med siste bud møtes du, kjøper og megler til et kontraktsmøte. Dette er for å skrive kontrakt og bli enig om alle detaljene. 
 8. Oppgjør og overtakelse. Megler tar seg av alt det formelle papirarbeidet før alle parter møtes en siste gang. Her godkjenner kjøper utvask og dere tar en gjennomgang av boligen før nøkler overleveres. Megler samarbeider med oppgjørsarbeider for å sørge for at alt går som det skal. Se oversikt over eiendomsmegler her.

Kjøpe bolig gjennom Z-Eiendom

 1. Ta en prat med banken din og finn ut hvor mye du kan låne. Du burde også ha et bilde av hva slags bolig du ønsker. Sjekk også hvor dyrt et potensielt lån blir per måned. 
 2. Når du er på visning er det viktig at du bruker god tid og går gjennom boligen nøye. Det er også viktig at du sørger for å få med deg relevant tilleggsinformasjon om boligen. Snakk med megler slik at du får med deg så mye informasjon om boligen som mulig. Det kan også være lurt å med en byggekyndig. 
 3. Forbered deg på budrunden. Dersom du ønsker å by på boligen du har vært på visning på, er det et par ting du burde tenke på. Ha en klar økonomisk oversikt over hvor mye du kan bruke. Bud er bindene. I tillegg burde du ikke by på mer enn en bolig om gangen av samme grunn. Du burde også være inneforstått med hvordan en budrunde foregår på forhånd. 
 4. Hvis selger velger å akseptere ditt bud har du vunnet budrunden. Etter dette møtes du, selger og megler for å gå gjennom kontrakt og forberede overtakelse. Z-Eiendom tar seg av alt det formelle arbeidet.