Om Best Eiendomsmegler

Best Eiendomsmegler er en uavhengig eiendomsmegler som er basert i Telemark. Dette er en eiendomsmegler som ikke er opptatt av å være størst, men de er opptatt av å være best. De tilbyr alle mulige tjenester innen eiendomsmegling og har siden 2013 jobbet for å bli Telemarks beste megler.

Få 3 tilbud

Best Eiendomsmegler har moderne teknologi som gjør at boligen din blir fremstilt på en detaljert måte. Dette inkluderer blant annet dronevideoer og virtuell visning. 

Hvor har Best Eiendomsmegler kontorer? 

Best Eiendomsmegler har sitt meglerkontor i Skien med besøksadresse Myren 28, 3718 Skien. De selger boliger i hele Telemark. 

Kjøpe bolig gjennom Best Eiendomsmegler

Det er til enhver tid forskjellige boliger til salgs på Best Eiendomsmegler sine hjemmesider. Dersom du er på utkikk etter noe spesielt kan du kontakte en av deres meglere. Dersom du har spesielle preferanser rundt megler kan du lese om de forskjellige meglerne hos Best Eiendomsmegler på deres sider. 

Selge bolig gjennom Best Eiendomsmegler

Dersom du velger Best Eiendomsmegler får du en presentasjon av din bolig utenom det vanlige. Din bolig blir presentert med en dronevideo, som gir potensielle interessenter et bedre bilde enn av kun bilder.

Videre er Best Eiendomsmegler eneste megler i Telemark som tilbyr en virtuell visning. Dette gjøres med samme teknologi som Google Streetview, så kjøpere kan enkelt navigere gjennom hele boligen fra hvor som helst. Du får også en gratis og uforpliktende verdivurdering av Best Eiendomsmegler dersom du er interessert i å selge boligen. I tillegg tilbyr de også gratis flyttebil.