×

Eiendomsmeglere på Stabekk

Skal du selge boligen din i Stabekk og lurer på hvordan du skal velge den beste megleren for deg? Det er mange faktorer man bør være klar over når man skal sammenligne forskjellige meglere, og det kan derfor være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Fyll ut skjemaet på siden vår og motta tre uforpliktende tilbud fra meglere i ditt område, helt gratis!

Dette bør du se etter

Hva man bør se etter i en megler er et vanskelig spørsmål. Det er mange punkter du bør være klar over, men dersom du følger disse tre tipsene vil du være litt bedre rustet til å velge den megleren som passer best for deg og din bolig:

  • Erfaring
    Erfaring er gull verdt. En megler som har erfaring med å selge mange boliger tidligere, vil gjerne ha en bedre forståelse for hva som skal til for å selge en bolig. Personen vil også være trygg på seg selv og jobben han eller hun gjør, som igjen skaper trygghet hos potensielle kjøpere. Vær dog obs på at de mest ettertraktede meglerne er litt dyrere, og at de gjerne har flere prosjekter samtidig, og at de derfor kan ha limitert med tid til å følge opp deg og din bolig.
  • Lokalkunnskap
    En megler som er godt kjent og har erfaring med boligsalg der du bor, vil være bedre rustet til å selge nettopp din bolig. Det vil være enklere for megleren å gi deg er korrekt verdivurdering, samtidig som han eller hun vil ha en bedre forståelse for hva som finnes av lokale tilbud.
  • Personlighet
    Det er viktig at megleren din er en kompetent boligformidler, men det er også viktig at megleren er en menneskekjenner. Megleren din er din boligs ansikt utad, og den potensielle kjøpere forbinder med boligen. Det er derfor viktig at de forbinder boligen med en positiv og imøtekommende megler.

Om Stabekk

Stabekk er et strøk i Bærum som hovedsakelig er et boligområde. Stabekk ble først nevnt allerede i 1398 under navnet Stadbæk, Området ble bygget ut i sammenheng med Drammensbanen, som ble grunnlagt mellom 1870 og 1872. Jernbanen kjøpte opp tomter fra de omkringliggende gårdene, og på disse eiendommene ble det senere bygget boliger for jernbanens ansatte. Det ble begynt senterbebyggelse på 1930-tallet, men det var først i tiden etter andre verdenskrig at området for alvor ble en forstadsbebyggelse til hovedstaden.

Boligmarkedet i Stabekk

Stabekk er i all hovedsak bygget opp av boligområder og etablert villabebyggelse. Med sin sentrale beliggenhet og nærhet til Oslo, har Stabækk utviklet seg til å bli et av de mest populære boligområdene i Osloregionen. Stedet er en del av Bærum kommune, og har en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på 64.000 kroner. Det bor litt over 6.000 mennesker i Stabekk.