×

De 7 beste eiendomsmeglerne i Stavanger

Å selge boligen er en komplisert prosess. En av de viktigste og vanskeligste jobbene du har når du skal selge er valget av eiendomsmegler. Det finnes et hav av meglere som har spesialisert seg på boligformidling i Stavanger, så det kan være vanskelig å i det hele tatt vite hvor du skal begynne. Vi anbefaler derfor at du sammenligner tilbud fra forskjellige meglere for å få en bedre oversikt over hva hver enkelt megler kan tilby. Fyll inn skjemaet på siden og motta tre uforpliktende tilbud fra meglere i Stavanger, helt gratis!

Eie Eiendomsmegling Stavanger

Laster inn anmeldelser...

Kontoret til Eie Eiendomsmegling Stavanger ligger i Hermetikken på Eiganes, og det tar bare ca. fem minutter å spasere hit fra Stavanger sentrum. Du finner dem ved Niels Juels gate, ikke langt fra Leedalsparken. Det erfarne meglerteamet er genuint opptatt av du skal få best mulig pris for boligen din, og de legger stor vekt på de små tingene som gjør store utslag.

 • Stiftet i 2007
 • 6 ansatte
 • Niels Juels gate 50, 4008 Stavanger

Notar Stavanger

Laster inn anmeldelser...

Rett overfor kjøpesenteret Herbarium i Lars Hertevigs gate finner du kontoret til Notar Stavanger. Kontoret ble stiftet i 2006, og de har i løpet av få år opparbeidet seg et godt omdømme som en seriøs, engasjert og positiv eiendomsmegler.

 • Stiftet i 2006
 • 8 ansatte
 • Lars Hertervigs gate 5, 4005 Stavanger

Bergesen & Partnere AS

Laster inn anmeldelser...

Bergesen & Partnere AS er et seriøst og engasjert meglerkontor som spesialiserer seg på attraktive boliger i Stavanger. Eiendomsmegleren har sin egen fotograf, og de samarbeider med interiørkonsulenter og profesjonelle reklamebyrå for at du skal få best mulig pris for boligen din. Kontoret finner du i Breigata, ikke langt fra Kjerringholmen parkeringsplass.

 • Stiftet i 2004
 • 8 ansatte
 • Breigata 21, 4006 Stavanger

PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Laster inn anmeldelser...

PrivatMegleren Haferkamp & Partnere holder til i Stavanger sentrum i Olav V s gate, ikke langt fra Stavanger S og Stavanger Turistforening. Det erfarne meglerkontoret består av et dyktig og erfarent team som leverer det lille ekstra for alle sine meglertjenester.

 • Stiftet i 2016
 • 10 ansatte
 • Olav V s gate 11, 4005 Stavanger

DNB Eiendom Stavanger

Laster inn anmeldelser...

Kontoret til DNB Eiendom Stavanger ble etablert i 1995, og det lokalkjente meglerteamet har lang erfaring med salg av boliger og hytter i Stavanger. De holder til i Stavanger sentrum i Haakon VIIs gate, ikke langt fra Byparken.

 • Stiftet i 1995
 • 27 ansatte
 • Haakon VIIs gate 9, 4005 Stavanger

Eiendomsmegler Krogsveen

Laster inn anmeldelser...

Det allsidige meglerteamet til Eiendomsmegler Krogsveen avd. Stavanger har lang erfaring og kompetanse med bolighandel i sentrumsområdene. Stavanger-kontoret ble stiftet i 2016 og består av dyktige meglere som kjenner til sentrum som sin egen bukselomme. Kontoret ligger sentralt plassert i Løkkeveien, ikke langt fra Innovasjon Norge.

 • Stiftet i 2016
 • 4 ansatte
 • Løkkeveien 107, 4007 Stavanger

Dette bør du se etter

Det finnes mange tips og råd til hva du bør se etter i en megler, men sannheten er at det kan variere. Faktorer som påvirker dette er blant annet boligtype, -størrelse og beliggenhet. Likevel er det noen egenskaper du kan se etter som sjeldent slår feil:

Erfaring

Øvelse gjør mester’ heter det, og dette gjelder like fullt i meglerbransjen. En erfaren megler vil gjennom gjentatte salg ha opparbeidet seg en unik kompetanse på feltet, noe som ofte kan resultere i både raskere salg og høyere salgssum. Erfarne meglere koster gjerne litt mer, men er i de fleste tilfeller en god investering. Det viktigste er likevel at megleren har tid til å prioritere deg og din bolig. Vær oppmerksom på at noen meglere tar på seg flere oppdrag samtidig.

Lokalkunnskap

En lokalkjent megler er en godt forberedt megler. Omfattende kunnskaper om nærområdet og det lokale boligmarkedet gir megleren god oversikt over lokale boligpriser og hva som påvirker disse. Dette i kombinasjon med en forståelse for hva boligkjøpere i området pleier å se etter gjør det mulig for megleren å skreddersy en boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen med en gang.

Personlighet

Å kjøpe en bolig er en av de største investeringene folk gjør i livet, og det hele kan ofte avhenge av førsteinntrykket. Det er derfor essensielt at megleren din har en varm og mottakelig personlighet, slik at han eller hun kan skape en følelse av trygghet og ‘hjem’ for potensielle kjøpere. Megleren er en representant for din bolig, og er på mange måter boligens ansikt utad.

Om Stavanger

Stavanger er en by og kommune i Rogaland. Med hele 142.000 innbyggere er kommunen den fjerde mest befolkede i Norge. Den første bosetningen i området kan spores 10.000 år tilbake i tid, og stedet har siden den gang vært et sentralt sete for makt med sin strategiske plassering ved kysten. Området var et viktig maktsenter under vikingtiden, og har trolig vært et av de viktigste utgangspunktene for vikingtokter til Storbritannia. I dag regnes Stavanger som hovedsete for den norske oljeindustrien, som har mer enn 40.000 arbeidsplasser her.

Boligmarkedet i Stavanger

Stavanger er en stor by som preges av variert bebyggelse. Her finner du eldre småhusbebyggelse og bygårder, samt nyere boligkomplekser og etablerte bolig- og villastrøk. I tillegg finner du det vernede kulturmiljøet Trehusbyen Stavanger her, som er en sammenhengende trehusbebyggelse som sies å være den eldste trehusbyen i Europa. Boligprisene i Stavanger har vært stabile de siste fem årene etter å ha nådd et toppnivå i 2013. Den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for en bolig her er i på omtrent 36.000 kroner.