Om Sem & Johnsen Eiendomsmegling

Sem & Johnsen Eiendomsmegling har i over 40 år jobbet med kjøp og salg av boliger. De har i dag over 75 ansatte. Dette blir sett på som den ledende megleren innenfor boliger over 10 millioner kroner. I tillegg til eiendomsmeglertjenester har de også et eget oppgjørsselskap og et prosjektmeglingsselskap. Sem & Johnsen omsetter rundt 2500 boliger i året.

Få 3 tilbud

Sem & Johnsen Eiendomsmegling er også det meglerhuset som folk har best inntrykk av ifølge flere undersøkelser. Dette er fordi de er veldig opptatt av at meglerne deres skal ha gode kunnskaper om områdene de opererer i, i tillegg til god utdanning. De har også et stort nettverk med kunder, som gjør at de får flere på visning og har flere boliger til salgs. Området i fokus er Oslo Vest og Bærum øst, men de selger også en del hytter og boliger andre steder i Oslo. De samarbeider også med profesjonelle aktører for utviklings- og næringseiendommer.

Videre er det også veldig opptatt av kundetilfredshet, og deres visjon er at de skal være det naturlige valget når en potensiell kunde skal kjøpe eller selge i de relevante områdene. 

Hvor holder Sem & Johnsen til? 

Sem & Johnsen har tre kontorer. Dette er en eiendomsmegler med hovedfokus på boliger i den øverste prisklassen. Kontorene deres finner du følgende steder: 

Kjøpe bolig gjennom Sem & Johnsen

Sem & Johnsen har til enhver tid en rekke boliger til salgs. Som nevnt fokuserer de på boliger i Oslo Vest og Bærum Øst. Dette betyr dog ikke at de ikke har boliger andre steder. De har også et bredt utvalg av fritidsboliger. Så hvis du er på utkikk etter hytte er også Sem & Johnsen et godt alternativ. 

I tillegg har Sem & Johnsen også flere forskjellige nye boliger. Dette er helt nye boliger, men også boliger under konstruksjon. 

Selge bolig gjennom Sem & Johnsen 

Dersom du ønsker å selge din bolig er det anbefalt med et tilbud fra en eiendomsmegler før du legger ut en annonse. Sem & Johnsen er opptatt av resultater. Dette er en del av deres budskap, og de kan vise til gode resultater. Hvis du vil selge en bolig fyller du enkelt inn et skjema og sender det ut. Deretter vil du bli kontaktet av en ansatt i Sem & Johnsen som tilbyr en uforpliktende befaring og pristilbud. Les mer forskjellige eiendomsmeglere her.

Selge bolig selv via PROPR

I 2016 startet to av meglerne i Sem & Johnsen et eget selskap for å hjelpe privatpersoner med å selge bolig selv. Dette er en tjeneste i samarbeid med Sem & Johnsen. 

Oppgjør hos Sem & Johnsen

I nesten alle tilfeller vil oppgjør gå via Sem & Johnsen Oppgjør AS. Dette er også oppgjør som gjøres via PROPR.