Om Nordvik

Nordvik er eiendomsmegleren for deg som er litt mer opptatt av bolig enn andre. I 2018 endret de navn fra Nordvik & Partners til kun Nordvik. De har som mål å ligge foran sine konkurrenter. Her er fokuset effektivt boligsalg og kjøp som en enkel prosess. Nordvik er opptatt av konstant innovasjon og nytenking. Det er også et poeng for de at kundene deres skal få tett oppfølging fra start til slutt.

Få 3 tilbud

Hvor har Nordvik kontorer? 

Nordvik dekker store deler av landet. De har totalt 18 kontorer som dekker store deler av landet, altså: 

Selge bolig gjennom Nordvik

Nordvik er opptatt av å utnytte den digitale verden vi lever i for å gjøre boligsalget optimalt på alle tenkelige måter. Likevel legger de vekt på at det er meglers erfaring, visning og meglers personlige innsats som er de mest avgjørende faktorene når det kommer til boligsalg. De deler opp salgsprosessen i fem faser. 

Fase 1: Det er veldig viktig å finne de personene som er interessert i boligen du skal selge. Mange tenker at det kanskje er så enkelt som å legge ut en annonse på Finn.no, men det er mye arbeid med å finne de riktige interessentene. Under befaring vil megler notere alt som gjør din bolig unik for å lage en best mulig salgsoppgave. Les mer om verdivurdering på nett her.

Videre har Nordvik også samarbeid med noen av landets beste stylister, fotografer og takstmenn. Dette bidrar til at boligen din blir fremstilt på en best mulig måte. I tillegg har Nordvik en privat database med kjøpere som blir kontaktet dersom din bolig er passende. 

Fase 2: Visningen handler om å gjøre de potensielle kjøperne mer interessert i boligen din. Din megler holder visningen for å sørge for at de som virkelig er interesserte får et godt inntrykk. Det er dessverre slik for de som selger bolig at mange er på visning kun for å titte. Det kan være slik at du har en flott bolig til salgs, men at den ikke blir vist fra sin beste side dersom det er mangel på ekspertise. 

Fase 3: Som selger ønsker du alltid å oppnå en høyest mulig pris ved salg. Etter visningen tar megler kontakt med interessentene for å få flest mulig med på budrunden. Alle parter blir underveis i budrunden informert om alle oppdateringer. Meglerne i Nordvik forklarer på bakgrunn av erfaring at budrunden handler mer om menneskekunnskap. Det handler ikke nødvendigvis kun om å selge. Rådgiving til både kjøpere og selger underveis er en viktig del av budrunden. Når du til slutt står igjen med kun en budgiver velger selger og akseptere eller avslå tilbudet. 

Fase 4: Dersom du som selger har godtatt det siste budet, avtaler du, kjøper og megler et kontraktsmøte. Før dette ordner megler alt det nødvendige papirarbeidet. Under kontraktsmøte vil partene bli enige om detaljene rundt salget. 

Fase 5: Overtakelse og oppgjør. Her møtes alle parter en siste gang. Boligen skal nå være helt klar for å flyttes inn i, dette hjelper megler med å undersøke. Nordvik sin egen oppgjørsavdeling sørger for at pengene kommer på konto så raskt som mulig. 

Mange av våre lesere lurer generelt på hvor mye det normalt koster å bruke en eiendomsmegler. Dette kan du lese mer om her.