×

Eiendomsmeglere i Oppegård

Det finnes et hav av eiendomsmeglere der ute, så for mange førstegangsselgere kan det være vanskelig å vite hva man skal se etter. Ved å fylle ut skjemaet på vår side, vil du motta tre uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere i ditt område, slik at du kan sammenligne disse. Tjenesten er helt gratis.

Egenskapene du bør se etter

Når du skal velge en eiendomsmegler er det mange aspekter du bør være klar over. Dessverre kan vi ikke liste opp alt her, men ved å følge disse tre tipsene vil du stille litt sterkere når tiden kommer for å velge den megleren som passer best for deg og din bolig:

  • Velg en erfaren megler
    En erfaren megler koster gjerne litt mer, men er i de fleste tilfeller vel verdt pengene. En megler som har solgt mange boliger tidligere vil nemlig ha bedre forståelse for boligmarkedet, og hva som skal til for å selge forskjellige boliger. Dette kan ofte føre til et raskere boligsalg, og i mange tilfeller en høyere salgssum. Vær likevel obs på at de mest ettertraktede meglerne gjerne jobber på flere prosjekter samtidig, og at de derfor kan ha lite tid til overs til deg og din bolig. Det er viktig at den megleren du velger har mulighet til å prioritere deg.
  • Se etter lokale aktører
    En lokal megler som har erfaring med å selge boliger i ditt område, vil enklere kunne gi deg en korrekt verdivurdering, ettersom han eller hun gjerne har mer forståelse for boligmarkedet der du bor. En lokal megler vil også ha bedre kunnskaper om hva som finnes i nærheten av servicetilbud og andre tilbud.
  • Ta personligheten i betraktning
  • Vi anbefaler på det sterkeste at du tar meglerens personlighet med i regnestykket. Varme og mottagelige meglere vil skape en følelse av sikkerhet hos potensielle kunder, som kan bidra til både raskere salg og høyere salgssum.

Om Oppegård

Oppegård er en tidligere kommune i Akershus fylke, som i 2020 ble sammenslått med Ski til den nye Nordre Follo kommune. Med en befolkning på nesten 27.000 mennesker plassert på et areal på 37.000 kvadratkilometer, ender vi med en befolkningstetthet på 740 mennesker per kvadratkilometer.

Boligmarkedet i Oppegård

Oppegård preges av mye skog, som har ført til at det meste av bebyggelsen er sentrert på østsiden av Gjersjøen. Stedet er hovedsakelig bestående av etablert bolig- og villabebyggelse, men det finnes også flere store gårder. Kvadratmeterprisen i Oppegård ligger på mellom 44.000 kroner og 54.000 kroner, avhengende av boligtype.

Muligheter for å selge selv

Mange lurer på om det er mulig å selge boligen på egenhånd, uten å hyre en megler. Dette er fullt mulig, og i mange tilfeller kan man spare betydelige summer på å selge selv. Likevel anbefaler vi å ansette en eiendomsmegler til å formidle salget for deg. Den kompetansen en eiendomsmegler sitter på kan være gull verdt, og kan hjelpe deg med å unngå de vanligste fallgruvene som forbindes med boligformidling.