Om Himla Eiendomsmegling

Himla Eiendomsmegling er en del av Fana Sparebank Eiendom. Dette er et billigere alternativ enn en tradisjonell megler, og de opererer med en fastpris på 35.000 kroner. De er opptatt av at en lav pris ikke skal gå utover kvaliteten på tjenesten. Derfor har de effektivitet i fokus. Blant annet jobber de i team på hver bolig som blir solgt, selv om hver kunde får en hovedkontakt.

Få 3 tilbud

Himla Eiendomsmegling har analysert hvilke kostnader en tradisjonell meglertjeneste kunne vært uten, og fjernet disse. Dette er uten at det skal gå på bekostningen av hjelpen man får i salgsprosessen, som for eksempel visningen. Himla Eiendomsmegling har et meglerkontor i Oslo og et i Bergen. 

Hvorfor velge Himla Eiendomsmegling

Dersom du er er interessert i en tjeneste som koster langt mindre enn en klassisk eiendomsmegler er Himla Eiendomsmegling et godt alternativ. De har siden oppstart hatt en stor vekst, da de kan vise til gode resultater.

Det at tjenesten er billigere enn normalen gjør ikke tjenesten nødvendigvis dårligere, men det er noen forskjeller. Noen meglere er med deg hele veien og gjør hele jobben for deg, men med Hima Eiendomsmegling må du gjøre noe av jobben selv. Det går altså på personlige preferanser om hvor mye arbeid du er villig til å legge inn selv når du skal selge bolig. 

Hvordan tjenesten til Himla Eiendomsmegling fungerer 

  1. Befaring og prisantydning. En megler kommer hjem til deg og gir en prisantydning på din bolig. Dere vil også skrive en eventuell oppdragsavtale og planlegge hvordan salget av boligen skal foregå. Dette møtet er helt gratis og du behøver ikke inngå en oppdragsavtale hvis du ikke ønsker dette. 
  2. Veiledning før fotografering og visning. Du vil få tips og råd om hvordan din bolig kan bli presentert på en best mulig måte før fotograf kommer. Himla Eiendomsmegling samarbeider også med profesjonelle boligstylister dersom du har behov for dette. Når boligen er klar for fotografering kommer en profesjonell fotograf på besøk og tar bilder. 
  3. Digital salgsoppgave og annonsering. Megler tar seg av salgsoppgaven og sørger for at all nødvendig informasjon er innhentet. Annonsen blir plassert på Finn.no og Himla.no. 
  4. Visning. Du får første visningen inkludert i prisen. Dette er fordi en megler til stede på visning er noe som er viktig for folk flest. I tillegg har en megler erfaring og vet hva som er viktig når en bolig skal selges. Videre er en megler også obs på hvem de potensielle interessentene er og sørger for å notere ned disse. 
  5. Budrunde. Her gjør du som selger ingenting annet enn å bli oppdatert underveis. Du vil selvfølgelig motta oppdateringer og tips, men megler tar seg av alt det formelle.
  6. Kontrakt. Signering av kontrakt gjøres elektronisk via BankID og det holdes ikke noe fysisk møte. 
  7. Oppgjør. Himla Eiendomsmegling har en egen oppgjørsavdeling som ordner oppgjøret.